FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - GAZ METAN 1-0

Discurs frontal după primul meci al zilei: „Execrabili am fost! Ca la Liga 3”

CS Mioveni a învins-o pe Gaz Metan în prima etapă a returului, scor 1-0. Ilie Poenaru, antrenorul medieșenilor, e extrem de dezamăgit de jocul echipei sale.
CS Mioveni a învins-o pe Gaz Metan în prima etapă a returului, scor 1-0. Ilie Poenaru, antrenorul medieșenilor, e extrem de dezamăgit de jocul echipei sale.

Articol de - Publicat luni, 22 noiembrie 2021 19:50 / Actualizat luni, 22 noiembrie 2021 20:13

CS Mioveni a învins-o pe Gaz Metan în prima etapă a returului, scor 1-0. Ilie Poenaru, antrenorul medieșenilor, e extrem de dezamăgit de jocul echipei sale.

Ilie Poenaru, după CS Mioveni - Gaz Metan: „Am fost parteneri de antrenament”

  • Nu mi-am recunoscut echipa. Nu mă așteptam să arătăm atât de rău, veneam după un meci foarte bun la Chindia. Am crezut că am rezolvat multe probleme după acel meci. M-am înșelat”
  • „Azi am pierdut pe merit. Și dacă egalam pe final, când am ratat incredibil, era un rezultat nedrept. Nu am arătat nimic din ce am lucrat la antrenamente”
  • „Ne-au dominat la atitudine în primul rând, au fost primii la minge. S-au bătut pentru fiecare minge. Noi ne uitam la ei când alergau”
  • „Nu am câștigat duelurile 1-1. Știam că ei creează o densitate mare, dar lucrasem la acest aspect”
  • „Ei au avut două penalty-uri din cauza reacțiilor noastre întârziate, n-am făcut nimic din toate lucrurile astea”
  • În prima repriză n-am contat, am fost parteneri de antrenament pentru Mioveni. Dacă suntem bărbați, trebuie să acceptăm”
  • „Ronaldo Deaconu și-a depus memoriu, da, dar veți afla altă știre zilele următoare (n.r. a lăsat de înțeles că situația se va rezolva”

Ne-am prezentat execrabil azi, ca o echipă de Liga 3! Am fost foarte slabi azi. Împreună cu familia am decis să investesc o mare parte din salariu la un dezvoltator imobiliar din Brașov și am depus memoriu pentru niște bonusuri. Am înțeles că lucrurile se vor rezolva
Ronaldo Deaconu, mijlocaș Gaz Metan

Cronică: Caraghioși și reflexe extraordinare

Finalul meciului a salvat un duel pe alocuri plictisitor. Confruntarea gri a fost condusă vreme de 89 de minute de gazde, iar oaspeții și-au adus aminte de fotbal din acel moment, plus patru minute de prelungiri. Mioveniul și-a trecut în cont victoria pe care a avut-o în buzunar încă din startul partidei. 

Dar mult mai greu decât se anticipa, iar Ducan - vă mai aduceți aminte de el din acel thriller Topola - FCSB?! - și-a salvat coechipierii și antrenorul. Bogdan Rusu a marcat de la punctul cu var, în minutul 23, după ce Blănaru a trecut lesne de Matricardi, iar Vâlceanu l-a busculat pe Buziuc, trimițându-l apoi, practic, la vestiare. 

Bogdan Rusu, golgeterul argeșenilor, ar fi putut rezolva atât de simplu meciul, după ce Sebastian Colțescu a mai acordat corect un penalty, cu toate că Yuri l-a contestat vehement. În minutul 57, brazilianul l-a "cosit" pe Dumitriu, dar Rusu a ratat de la 11 metri. Sau Vâlceanu a parat. 

Medieșenii n-au mișcat nimic 99 la sută din meci. Deaconu o umbră, Matricardi, Yuri și Filip întrecându-se în greșeli, atacanții arată bine fizic, dar n-au nicio treabă cu ceea ce trebuie să facă! În minutul 89, Irobiso a scăpat în stânga și-a preferat, aiurea, să paseze, deși ar fi putut finaliza el însuși. 

După un corner, în minutul 90+1, Ducan a parat un șut al lui Șteau, apoi reluarea cu capul a lui Filip din 6 metri, reflexe de zile mari! Pentru ca Irobiso, cu poarta goală, să nu poată relua.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

E bun, deși lui Dan Petrescu nu-i place! Fotbalistul CFR-ului care a avut ceva de demonstrat cu FCU Craiova

VIDEO / EXCLUSIV Ce a observat fostul fotbalist de la FCSB în meciul cu Botoșani » Concluzie îngrijorătoare și o necunoscută: „Nu înțeleg de ce”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează