FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS MIOVENI - RAPID 0-0 (4-5 D. PEN)

VIDEO + FOTO Rapid se califică dramatic în „optimile” Cupei României, după loviturile de departajare!

CS Mioveni și Rapid se întâlnesc astăzi, de la ora 21:30, în șaisprezecimile de finală din Cupa României. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Telekom Sport 1, Digi Sport 1 și Look Sport+. +13   FOTO
CS Mioveni și Rapid se întâlnesc astăzi, de la ora 21:30, în șaisprezecimile de finală din Cupa României. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Telekom Sport 1, Digi Sport 1 și Look Sport+.

Articol de - Publicat miercuri, 22 septembrie 2021 00:19 / Actualizat miercuri, 22 septembrie 2021 00:28

Rapid a trecut de CS Mioveni, scor 0-0 (5-4 la penalty-uri), și s-a calificat în optimile de finală din Cupa României. 

Galeria Rapidului a fost singura care a întrerupt momentele de letargie de la Mioveni. Primele 45 de minute au oferit o singură ocazie. Drăghia a respins fără mari probleme mingea deviată de Scarlatache cu capul. În rest, multă încrâncenare, intrări la limită și două accidentări serioase. 

Alami a fost lovit cu capul în pomete de Cierpka. A rezistat 10 minute, apoi, amețit, a cerut schimbarea. Și Panait, de la gazde, a părăsit terenul într-un picior.

Rapid - Mioveni, decis la loviturile de departajare

Partea secundă a fost la fel de anostă. Parcă grăbiți, constienți că fanii care au fost deplasarea de la București trebuie să ajungă a doua zi la muncă, giuleștenii au forțat în ultimele 10 minute. Cea mai mare șansă le-a aparținut însă argeșenilor. Drăghia a avut o intervenție fantastică, un reflex excelent, la o minge deviată de mai mulți jucători, în minutul 90. 

Au urmat 30 de minute chinuitoare în prelunigiri, luminate doar de exteriorul lui Rareș Ilie către Adrian Bălan. Uitat singur în spatele liniei adverse, vârful giulștenilor a tras inexplicabil, cu latul, în plasa laterală. Execuțiile de la loviturile de departajare au fost perfecte, cu o singură excepție. Bogdan Rusu a șutat în peluză și i-a trimis pe giuleșteni în optimile de finală.

+9 FOTO

FINAL » CS Mioveni - Rapid 0-0 (4-5 după penalty-uri)

Mioveni

  • A. Cristea - gol
  • Dumitriu - gol
  • Cierpka - gol
  • Rusu - ratare
  • Iacob - gol

Rapid: 

  • Albu - gol
  • R. Costin - gol
  • R. Ilie - gol
  • Dandea - gol
  • Bălan - gol 

Urmează loviturile de departajare!
min. 96: Adrian Bălan este găsit excelent de Rareș Ilie. Scapă singur cu portarul, dar șutează inexplicabil de slab, cu latul, pe lângă poartă. 
A început prima repriză de prelungiri.

Egalitate la finalul timpului regulamentar. Urmează două reprize de prelungiri. 
min. 90: Drăghia are o intervenție senzațională, la o minge deviată din zona punctului cu var. Portarul rapidist împinge foarte bine în picioare și deviază în corner.
min. 86: Cierpka îl faultează și pe Adrian Bălan. Giuleștenii forțează în acest final.

Voce puternică împotriva lui Iosif » Un fost președinte al Rapidului: „Nu ajută cu nimic dacă doar dă din mâini prin spatele băncii. Trebuie alt antrenor!”
Rapid
Voce puternică împotriva lui Iosif » Un fost președinte al Rapidului: „Nu ajută cu nimic dacă doar dă din mâini prin spatele băncii. Trebuie alt antrenor!”

min. 74: Cristi Săpunaru acuză probleme medicale și este înlocuit. 
min. 67: Ducan și Scarlatache nu se înțeleg. Mingea este respinsă de apărător în corner.
min. 55: Fanii rapidiști au afișat un mesaj imens: „Privim și în înfrângeri o reușită / Căci steagul vișiniu ne pansează inima rănită!”

Rapid se califică dramatic în „optimile” Cupei României, după loviturile de departajare!

A început repriza secundă!

S-a terminat prima repriză!
min. 42: Panait nu mai poate continua meciul, în urma ciocnirii cu Pănoiu. Rapidistul Alami cere și el schimbarea. 
min. 38: Panait vede cartonașul galben pentru un fault comis asupra lui Pănoiu.
min. 32: Fanii Rapidului scandează împotriva lui Răzvan Burleanu, președintele FRF. Sunt nemulțumiți de modul în care a fost gestionată situația antrenorului Mihai Iosif. 

min. 31: Alami are din nou de suferit. După ce runda trecută a fost lovit cu cotul de Ronaldo Deaconu și a avut nevoie de intervenția medicilor pentru a opri sângerarea, mijlocașul Rapidului primește o lovitură puternică, cu capul în pomete, de la Cierpka.
min. 24: Sefer trimite la întâlnire, în fața porții Mioveniului. Alami nu ajunge la timp. 
min. 23: Scarlatache se înalță deasupra tuturor, la 10 metri de poartă. Reia cu capul, dar Drăghia respinge.
min. 9: După un start bun al gazdelor, Rapid a trecut în control. Posesia este una sterilă, fără ocazii importante de gol. 
A început partida!

CS Mioveni - Rapid, echipe de start

CS Mioveni: Ducan - Burnea, Scarlatache, Iacob - Rădescu, Panait, Cierpka, Oancea - Sanoh, Buziuc - Rusu
Rezerve: I. Popescu, Șerbănică, D. Toma, Garutti, L. Dumitriu, Szilard, Massaro, A. Cristea, Coșereanu 
Antrenor: Alexandru Pelici 

Rapid: Drăghia - Goge, Dandea, Săpunaru, Florica - Al. Albu, Pănoiu, Alami - R. Moise, Marzouk, Sefer 
Rezerve: Moldovan - Jr. Morais, Stahl, Bg. Barbu, Demci, Ad. Bălan, R. Costin, R. Ilie, Nastos 
Antrenor: Mihai Iosif

Stadion: Orășenesc, Mioveni 
Arbitru: Marian Barbu / A1: Mircea Orbuleț, A2: Daniel Mitruți

Rapid așteaptă inaugurarea stadionului din Giulești

În acest sens, o veste bună vine din partea lui Adrian Cefalan, directorul Companiei Naționale de Investiții (CNI). Acesta a anunțat că recepția stadionului va avea loc în octombrie, iar arena va putea găzdui evenimente la o lună de la acel moment.

„La începutul lunii octombrie, va avea loc recepția stadionului. Din acel moment, în maximum o lună se va putea juca pe Giulești. Nu ar trebui să fie nicio problemă cu avizele de la ISU, DSP și toate celelalte. Deci, din punctul meu de vedere, în prima săptămână din noiembrie, Rapidul ar putea juca pe stadionul Giulești.

Asta, desigur, dacă nu s-ar amâna din alte considerente. Dar eu cred că arena ar trebui folosită cât mai repede, pentru a genera venituri”, a spus Adrian Cefalan, potrivit playsport.ro.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Primul „transfer” al lui Ionuț Chirilă la Academica Clinceni: „E genial! Mă ajută Prandelli”

„Îți stă mintea în loc!” » Cornel Dinu, dezvăluire șocantă în direct: „Asta avea prietenul lui Bonetti în geamantan”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
legio.sud
legio.sud  •  22 Septembrie 2021, 09:24

Sunteți prea mulți care-l iubiți -atenție ca e grav , va sfâșiați între voi când ajungeți la o masa critica de îndrăgostiți . Oricum echipa subțire de locurile 8-9

anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  22 Septembrie 2021, 00:42
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Nu stiu, azi am intrat doar ocazional peste zi sa mai fac misto de silvica :))) Da un ochi aici la comentarii, sa razi cu lacrimi de postacul cu 1000 de clone silviorandoomluciannsicatiormaififost :))) https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/analiza-venituri-dota-2-vs-fotbal-642313-comentarii.html Distractie placuta, eu ma bag la somn :)))

anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  22 Septembrie 2021, 00:34
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

N-a mai aparut deloc "luciann romanul din Italia" :))) Am asa o presimtire ca in cateva zile iar o da pe "nu vin eu cand ma chemi tu" etc :)))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează