FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - RAPID 0-0

VIDEO + FOTO Dică l-a încurcat și pe Mutu și rămâne neînvins pe banca lui CS Mioveni » Final incendiar, cu penalty ratat! Clasamentul ACUM

În tur, Rapidul s-a impus la limită, 2-1 / Sursă foto: Raed Krishan +14   FOTO
În tur, Rapidul s-a impus la limită, 2-1 / Sursă foto: Raed Krishan

Articol de , , - Publicat vineri, 17 februarie 2023 21:57 / Actualizat vineri, 17 februarie 2023 22:03

CS Mioveni și Rapid au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 26 din SuperLigă. Nicolae Dică rămâne neînvins pe banca argeșenilor. 

Argeșenii Nicolae Dică și Adrian Mutu s-au înfruntat aproape de casă, la Mioveni. Atmosfera nu avea cum să nu fie una specială. Ambii au fost aplaudați la scenă deschisă de fanii gazdelor, apoi galeria Rapidului și-a făcut numărul.

Kovacs, chemat la VAR pentru o fază greșită » MM, Nistor și Chipciu se revoltă: „E penibil! În România trebuie să ieși și să țipi!” + „ Erau niște penalty-uri de închisoare”
VAR
Kovacs, chemat la VAR pentru o fază greșită » MM, Nistor și Chipciu se revoltă: „E penibil! În România trebuie să ieși și să țipi!” + „ Erau niște penalty-uri de închisoare”

Mioveniul lui Dică a încurcat-o și pe Rapid 

Prima repriză a fost atractivă doar în tribune. CS Mioveni s-a mulțumit cu momente de posesie sterilă, în timp ce Rapidul nu a găsit soluții pentru a desface o defensivă compactă și agresivă.

Jocul ofensiv al bucureștenilor a arătat mai bine după reluare. Alexandru Ioniță II putea deschide scorul imediat după reluare, dar a ezitat să șuteze de la 30 de metri în poarta lăsată goală de Greab.

Momentul crucial a avut loc în minutul 84. Rapid a obținut o lovitură de la 11 metri, pentru un henț în careu, ratat de Feșnic și semnalat de VAR. Duganzic a transformat cu eleganță în prima fază, dar „centralul” a dictat repetarea execuției. Mai mulți jucători, din ambele tabere, pătrunseseră în suprafața de pedeapsă.

Dică l-a încurcat și pe Mutu și rămâne neînvins pe banca lui CS Mioveni » Final incendiar, cu penalty ratat! Clasamentul ACUM
Momentul primului penalty executat de Dugandzic

Presiunea și-a spus cuvântul. Croatul a șutat peste poartă, primul penalty ratat în Liga 1, iar Rapid ratează șansa de a urca provizoriu peste FCSB în clasament.

De partea cealaltă, Nicolae Dică rămâne neînvins și după al cincilea meci pe banca lui CS Mioveni.

Cum arată clasamentul Superligii după CS Mioveni - Rapid 0-0

FINAL » CS Mioveni - Rapid 0-0

VIDEO. Atmosferă deosebită înainte de CS Mioveni - Rapid

CS Mioveni - Rapid București, echipe de start: 

CS Mioveni: Greab - Sno, Garutti, Scarlatache, Marquinhos Pedroso - M. Panait, Lixandru - Antal, Benchaib, Diallo - B. Rusu 
Rezerve: D. Croitoru - Rădescu, Lepistu, Mboumbouni, Krasniqi, Burnea, Buziuc, V. Pop 
Antrenor: Nicolae Dică 

Rapid: Moldovan - Onea, Săpunaru, Iacob, Junior Morais - Pănoiu, Al. Albu, Kait - Emmers, Dugandzic, Al. Ioniță II 
Rezerve: Drăghia - Belu-Iordache, Ignat, Crivac, Crepulja, Bamgboye, V. Costache, A. Ciobanu, Luckassen 
Antrenor: Adrian Mutu

+10 FOTO

Arbitru: Horațiu Feșnic (Cluj-Napoca) / A1: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca) / A2: Ciprian Danșa (Satu Mare) / Arbitru VAR: Iulian Dima / Arbitru AVAR: Cristina Mariana Trandafir / R1: Florin Andrei (Târgu Mureș) / Observator: Costin Ioan Toma (Piatra Neamț)
Stadion: „Orășenesc”, Mioveni

Citește și alte știri din Superligă: 

VIDEO Marian Iancu continuă rafala de atacuri la adresa lui Dan Șucu: „Conduce Rapidul corporatist! Are cel mai slab lot, venirea lui n-a adus niciun plus”

EXCLUSIV Incredibil! Fotbalistul din Superligă a dat nas în nas cu Novak Djokovic la „vraciul” Marijana: „A fost înaintea mea la tratament. Caterincă omul”

Cum a uimit Ongenda conducerea Rapidului: „Contrar așteptărilor”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
Marba1948
Marba1948  •  18 Februarie 2023, 08:36

Eu cred ca arbitrul a gresit! Corect ar fi fost sa vada ca cei de la Mioveni erau cel mai aproape de executant si sa acorde gol valabil. Intrari in careu sunt intotdeauna la penalty! De urmarit la orice meci! Am si o intrebare: daca Duganzic ar fi ratat, arbitrul mai dadea repetare?

popescu.dzn
popescu.dzn  •  17 Februarie 2023, 22:54
Postat de fairplayromania pe 17 Februarie 2023, 21:25

Acum 3-4 ani toată floarea analistilor tv se plîngeau că nu sunt echipe de tradiţie în Prima Divizie si ca spectatorii nu sunt atraşi la stadion de echipe fără nume precum fc fcsb, Mioveni, Botosani,Voluntari etc .... Acum avem, Cluj, Argeş, Petrolul, Farul, UTA, Rapidul, Craiova, iar spectatorii nu se înghesuie la stadion...300-400 . Oare de ce ? Omenia ştie de ce .....

Steaua ( FCSB ) a umplut stadionul la Mioveni si pe unde a mai jucat. Are cei mai mulți suporteri acasă. In schimb echipele tale CSU FCU Cluj Arges Petrolul Farul Rapid sunt toate niște clone. Echipele de tradiție au falimentat, nu mai sunt

ED_BAD
ED_BAD  •  17 Februarie 2023, 22:38

Mutu s-a incurcat singur, asa cum o tot face de cateva etape incoace... Se practica un joc lent, fricos, de prea multa asteptare, cu ritm tot mi scazut de la meci la meci. Jocul Rapidului este conditionat de existenta in teren a unor fundasi mult prea inaintati in varsta (Sapunaru, Grigore si Morais)... Valoarea lor fotbalistica este anulata de posibiliatile fizice care nu mai sunt aceleasi ca in anii de glorie si prin prezenta lor in teren, impreuna sau separat, afecteaza jocul de atac al echipei. Nu poti avea curaj sa construiesti sau sa faci pressing, nu poti ramane sus dupa ce pierzi mingea, atat timp cat ai frica permanenta ca fundasii tai nu se pot replia sau repozitiona in timp util. Asadar, pana nu vor exista inlocuitori pentru acestia, mai buni sau mai rai, jocul va suferi mai mult sau va arata la fel, adica deficitar... E clar ca Mutu pregateste jocul fiind conditionat de existenta in teren a acestor baieti extraordinari, dar aflati la final de drum. Ii iubesc, dar cam asta este treaba...

Vezi toate comentariile (36)
Comentează