LIGA 1  ·  CS U CRAIOVA - ASTRA GIURGIU

CS U CRAIOVA - ASTRA GIURGIU 1-0 // Nicușor Bancu, dialog incredibil cu Istvan Kovacs: „Știu că m-a lovit mingea în mână, dar arbitrul mi-a spus asta”

Nicușor Bancu // Sursă foto: Facebook CS U Craiova
Nicușor Bancu // Sursă foto: Facebook CS U Craiova

Duminica, 10 Martie 2019, 22:43

CS U Craiova a învins-o pe Astra Giurgiu cu 1-0, însă oltenii au beneficiat și de o eroare a lui Istvan Kovacs, care nu le-a acordat oaspeților penalty după un henț al lui Bancu în careu.

La finalul meciului, Nicușor Bancu a recunoscut infracțiunea din careu, dezvăluind inclusiv dialogul pe care l-a avut cu arbitrul meciului: 

 „Sunt bărbat, știu că m-a lovit mingea în mână, i-am spus și arbitrului că m-a lovit mingea în mână, dar el a considerat că nu e penalty. Important e că nu s-a dat penalty-ul și am câștigat”, a spus Bancu, la TV Telekom Sport. 

„Este penalty pentru că Bancu se uită la minge și duce brațul spre minge. Mingea e mai departe de jumătate de metru, iar el vede și bagă mâna. E clar penalty”, a explicat Balaj din studioul TV Telekom Sport.

975845 butean

Nota 6Atât a primit Bancu din partea Gazetei Sporturilor pentru evoluția din meciul cu Astra Giurgiu

"Am avut penalty clar! Eram acolo, nu înțeleg de ce nu am primit! Ne-a lipsit și Denis Alibec, dar o să revină etapa viitoare și ne va ajuta"
Valentin Gheorghe, fundaș Astra

Citește pe același subiect:

Penalty clar refuzat de Kovacs! Astra a fost dezavantajată clar cu CSU Craiova

Citește AICI cronica meciului CS U Craiova - Astra Giurgiu 1-0



Un medic din Suceava, infectat cu COVID-19: ”Eu iau medicament pentru HIV, iar Flutur e în spital ca să nu dea socoteală. Sistemul lui mafiot ne-a adus aici”

Libertatea

Comentarii (45)

doubleti  •  11 Martie 2019, 20:25
Postat de doze pe 11 Martie 2019, 09:40

ca n-a fost.

La Tanase vrei sa zici, nu ??? Nici cu Craiova si nici cu Voluntari. OK. Imi place cand recunoasteti, chiar si voi cei prea-aplecati boierului.

minell73  •  11 Martie 2019, 14:55

Sa-i spuna careva lui bancu ca nu mingea l-a lovit pe el, asa cum spune, ci el a lovit mingea cu mana premeditat, deci cu intentie.

dansy  •  11 Martie 2019, 14:55
Postat de martinpen pe 10 Martie 2019, 22:58

Atunci e hent.

Da dar totodata se vede ca mingea lovita de Bancu ajunge la un jucator al Astrei asa ca vb degeaba ofticatilor!

Vezi toate comentariile (45)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
14:30 Ciclism, Reluare

Turul Flandrei

Eurosport
18:00 Snooker, Reluare

Campionatul Jucătorilor

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
Program TV complet

Liga 1