FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CS U Craiova - FC Botoșani. Sorin Cârțu îi răspunde lui Valeriu Iftime: „Caută vinovați în altă parte!”

Sorin Cârțu, președinte CS Universitatea Craiova
Sorin Cârțu, președinte CS Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iunie 2020 17:57

Sorin Cârțu (64 de ani), președintele de la CS U Craiova, a răspuns declarațiilor făcute de patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, care s-a plâns că fotbaliștii echipei ar fi fost dați afară din hotel în miez de noapte.

Meciul care ar fi trebuit să reprezinte revenirea Ligii 1, CS U Craiova - FC Botoșani, a fost amânat după ce medicul echipei moldovene a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Sorin Cârțu își acuză rivalii că nu ar fi respectat protocolul medical și că s-au expus astfel infectării cu noul virus.

„Sunt surpins neplăcut de comentariile celor de la Botoșani. Ei sunt cei care acuză, dar din punctul meu de vedere, acolo este o nerespectare de protocol. S-au expus cu un doctor part-time, care a lucrat într-un spital. E și la UPU, exact unde ia contact cu diverse cazuri. Apoi, au un jucător pe care îl cheamă la pregătire și ăla e iar bolnav de COVID. Ei s-au expus și caută vinovați în altă parte”, a declarat Cârțu pentru Digi Sport. 

Sorin Cârțu: „Nu dau bine comentariile astea!”

În această dimineață, patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, a răbufnit, acuzând că fotbaliștii echipei sale, cazați la un hotel din Craiova, au fost dați afară în miez de noapte și trimiși înapoi la Botoșani. Sorin Cârțu i-a răspuns finanțatorului moldovenilor, spunând că „puteau sta aici”, dar că „au preferat să plece probabil, să meargă în zona lor”.  Președintele oltenilor a adăugat că „nu dau bine comentariile astea, lucrurile trebuie lăsate așa cum sunt”.

VIDEO. Coronavirus la Dinamo! Meciurile echipei au fost suspendate de LPF

Citește mai multe știri despre Craiova și Botoșani:

Al doilea caz de COVID-19 la FC Botoșani: cine a fost infectat

Noi detalii de la FC Botoșani » Situație incredibilă: echipa n-a avut medic la antrenamente în ultima lună, iar regulamentul FRF admite așa ceva

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
firaldo
firaldo  •  14 Iunie 2020, 09:11

"Domnii de la Botosani s-au interesat si au aflat ca daca ar fi ramas pana dimineata ar fi trebuit sa ramana vreme de 14 zile in carantina la Craiova. Exact cum a ramas doctorul echipei, care a fost transportat la spitalul de boli infectioase. Doar medicul a ramas acolo, nu si ceilalti doi oameni care au venit cu el la Craiova. Echipa a parasit hotelul la 23:30, fiindca asa au hotarat reprezentantii clubului" a declarat cineva de la DSP Craiova,cum poate Iftimie sa minta in halul asta?Si de ce si-a cerut Cartu scuze?

nealiniatul
nealiniatul  •  13 Iunie 2020, 09:53

Contre intre doi circari, Cirtu si Iftimie ala.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează