FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - SEPSI 1-1

CS U CRAIOVA - SEPSI 1-1 // Eugen Neagoe s-a luat de "centralul" Radu Petrescu: "Nici nu știu ce a fluierat acolo"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 noiembrie 2018 23:03

CS U Craiova și Sepsi Sf. Gheorghe au terminat la egalitate, scor 1-1. Eugen Neagoe, tehnicianul oaspeților, este nemulțumit de arbitrajul lui Radu Petrescu.

"Eu am trăit ca de obicei meciul. Sunt obișnuit. Până în minutul 28, Craiova nu a ajuns în careu. Când s-a întâmplat asta, a primit penalty. Arbitrii sunt și ei oameni, poate greșesc.

Nu știu cât de corecte au fost deciziile. Nu știu nici la Mitriță dacă a simulat sau chiar s-a întâmplat ceva. Erori sunt mereu, dar marea problemă este că nu se fac și în favoarea noastră. Au trecut 15 etape și toate deciziile sunt împotriva noastră.

Dau gol în ultimul minut, îl anulează și pe ăla. Nici nu știu ce a fluierat. Mai mult de atât nu pot face. Antrenez echipa, încerc tot ce pot, îmi pun energia și cunoștințele în slujba echipei. Suntem în continuare singura echipă fără penalty primit. Le-am explicat oamenilor, fiecare are cariera lui, dar la noi se decis anumite lucruri și prin greșeli", a declarat Neagoe la TV Telekom Sport.  

Vezi și: VIDEO CS U Craiova, încurcată din nou de Sepsi! Oaspeții au ratat victoria pe final într-un meci extrem de tensionat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
badeadorian
badeadorian  •  10 Noiembrie 2018, 10:43

Cu parere de rau pentru omul negru , a comis-o grav anuland golul din min 93 . A fost perfect valabil !!! . Dar cum toata lumea se pricepe la fotbal si politica , este clar ca sunt si alte opinii !!! .

2264101893823582
Kiss Péter  •  10 Noiembrie 2018, 10:26

SEPSI OSK FURAT DIN NOU DE ARBITRII !! Gol anulat...11 m inventat...faulturi trecute cu vederea...

cluj_cluj
cluj_cluj  •  10 Noiembrie 2018, 07:35
Postat de Nanu Daniel pe 10 Noiembrie 2018, 00:13

Cand joci cu fundul in poarta nu ai cum sa primesti penalty.... Dupa ce faci antijoc si arbitrul iti elimina un adversar important si apoi inca unul mai vrei si gol in ultimul minut dupa ce portarul este lovit de jucatorul tau. Nu conteaza cum a ajuns acel jucator in portar, la manual spune daca portarul este impiedicat in careu de jucatorul advers este fault.

Prietene, se pare ca tu si fotbalul nu prea aveti nimic in comun. La ce a jucat craiova trebuiau 2 eliminari in prima repriza (e drept, nu la mitrita). Iar faultul la portar ne a fost fault, atata timp cat simonovschi a fost impins in portar de un craiovean. Un pic de cap ar trebui si daca esti suprter fanatic si si oltean...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează