FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

O fostă glorie a Craiovei a dat de pământ cu fotbaliștii lui CS U: „Dureros e că i-au scos niște neica-nimeni. Plângeau și găinile din curte de ciudă!”

CS U Craiova a fost eliminată de Lokomotiv Tbilisi +12   FOTO
CS U Craiova a fost eliminată de Lokomotiv Tbilisi

Articol de - Publicat vineri, 28 august 2020 13:28 / Actualizat vineri, 28 august 2020 14:37

Teodor Țarălungă, ajuns la 75 de ani, a fost dezamăgit crunt de eliminarea lui CS U Craiova din Europa League, după 1-2 cu Lokomotiv Tbilisi în turul I preliminar.

CS U Craiova continuă să fie criticată după ce a ratat accederea în turul secund preliminar al Europa League. Oltenii au fost învinși rușinos de locul 6 din Georgia, iar de fotbaliștii lui Cristiano Bergodi nu au milă nici măcar foștii jucători ai Craiovei. 

„La 1-0 am închis televizorul de nervi. Ori asta le e valoarea, ori atât pot! Păcat, rușine să le fie, bat doar din noroc. Nu ar trebui schimbat antrenorul, el nu a făcut pregătirea. Pregătirea a fost ratată. Mi-e frică să nu ajungă ca Dinamo. Glumesc, nu cred, jucătorii sunt buni, bunicei, dar în ritmul ăsta nu știu dacă au vreo șansă la titlu. 

Pe vremuri ne chema la Partid, să ne certe! Bine că au scăpat de asta acum. Dureros e că te-a scos un neica nimeni. Plângeau și găinile de ciudă în curtea mea”, a spus acesta pentru GSP.ro.

Țarălungă, fotbalist emblematic al Craiovei

Teodor Țarălungă este unul dintre cei mai importanți și valoroși fotbaliști ai Craiovei. Acesta a jucat pentru olteni mai întâi între 1969 și 1975, apoi între 1976 și 1977. A câștigat titlul în tricoul alb-albastru în anul 1974 și a intrat în istoria clubului ca fiind primul marcator al Craiovei în Cupele Europene!

Pe 16 septembrie 1970, extrema marca în meciul cu Pecsi, scor 2-1, din Cupa Orașelor Târguri.

CS U Craiova - Astra Giurgiu, match preview

Alte știri despre CS U Craiova:

Eliminarea din Europa League lasă urme » Viitorul lui Cristiano Bergodi pe banca Craiovei, incert! Numele propus oltenilor

Curg reacțiile după eliminarea rușinoasă din Europa League: „A fost o umilință!” + Ivan, luat la țintă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
820036518804782
Florin Florin  •  28 August 2020, 18:14

Poate explica acest minunat jurnalist (habar n-am cine e) ce inseamna "fosta glorie". E mort cumva? Dar chiar si mort , tot ramane glorie. Cine i-a luat titulatura de glorie? Ca daca e fosta, inseamna clar, in limba romana (si probabil in toate limbile) ca nu mai e glorie. Sper ca jurnalistul respectiv sa devina repede fosta glorie.

239210873112253
Adrian Și Atât  •  28 August 2020, 18:07
Postat de Cristian Tataru pe 28 August 2020, 15:49

Drept articol. Cam politicos. Tin cu Craiova de cand Camataru era o tanara speranta! Rar am vazut atata indolenta chiar de la niste "valori" care sunt valori numai in imaginatia proprie. Sa nu ne imbatam cu apa rece: la Craiova nu are cina sa dea de pamant cu nesimtitii, cu smecherii. S-a crezut un moment ca Piturca ar fi omul, numai ca el, sa ma scuze, e zero ca antrenor (nu-mi amintiti rezultate de selectioner, stiti bine ca nu e aceeasi mamaliga). Visez la un Radulescu, capabil sa-l schimbe pe monstrul sacru - Cartu, vociferator, de pe teren. Nu mai are Craiova nici un Radulescu. Cu atat mai putin sperietorile astea de *** de fotbalisti nu ajung nici pana la glezna lui Cartu. Sorine, cum poti sa dormi noaptea??? Cand l-a sarit mingea pe Acka ieri, ca pe ultimul amarat din liga a paispea, s-a intors Stefanescu in mormant! La goluri am dat cu caciula, dar nu in sus, ca sarcu' nea Marin, ci de pamant! Vorbind de nea Marin, ieri ar mai fi facut un cancer, de nervi. Astia sunt fundasi centrali? Astia sunt Tilihoii nostri??? In atac, Ivan a pierdut mai multe mingi ieri ca Geolgau in toata cariera! Maestru al datului cu stangu-n-dreptu'! As zice ca mi-e sila, dar iubesc prea mult Universitatea ca sa pot simti sila pentru ea. Sper, dar palida e speranta, sper ca jucatorii au totusi un fond bun si ca palma luata ieri nu s-a dus in neant. Sper sa le serveasca. Hai Craiova!

Ce au monștri sacrii ai Științei cu monstruozitatea asta politică? Legi legendele de niște pierde vară, comparândui. Olguța... spunea că a făcut echipă craiovenilor, Știința avea suporteri în toată țara.

1772673862881409
Sorin Popescu  •  28 August 2020, 17:19

Este si ea (csu 2013) o echipa tanara , poate cereti prea mult ! csu , rusinea fotbalului romanesc , nascuta din ambitii politice cu ajutorul LPF - FRF , pe scurt , un grosolan furt de identitate , care intr-o tara normala , se pedepseste cu ani grei de inchisoare si despagubiri materiale ! FORTZA STIINTA , FORTZA FCU 1948 !

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close