FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CS MIOVENI 5-2

Ivan, după meciul carierei: „Nu e reală oferta de la Galata, vreau titlul cu Universitatea!”

CS Universitatea Craiova a învins-o pe CS Mioveni, scor 5-2, în runda #14 din Liga 1. Andrei Ivan, autorul unui „poker”, a declarat la final că nu are nicio ofertă de la Galatasaray, echipa care l-ar vrea pe atacant. +9   FOTO
CS Universitatea Craiova a învins-o pe CS Mioveni, scor 5-2, în runda #14 din Liga 1. Andrei Ivan, autorul unui „poker”, a declarat la final că nu are nicio ofertă de la Galatasaray, echipa care l-ar vrea pe atacant.

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 octombrie 2021 21:26 / Actualizat sambata, 30 octombrie 2021 21:26

CS Universitatea Craiova a învins-o pe CS Mioveni, scor 5-2, în runda #14 din Liga 1. Andrei Ivan, autorul unui „poker”, a declarat la final că nu are nicio ofertă de la Galatasaray, echipa care l-ar vrea pe atacant.

Vezi AICI programul etapei #14

„Sunt foarte fericit pentru că am câştigat în primul rând şi apoi pentru că am marcat. Au revenit şi ne-au egalat, 2-2, dar am intrat cu un avantaj la pauză care ne-a dat mai mult curaj. 

Suntem o familie foarte unită. Ne înţelegem foarte bine şi asta contează foarte bine. Nu este adevărată oferta de la Galatasaray, dar sper să joc bine și să iau titlul cu Universitatea. Momentan nu ma gândesc la nicio plecare, vreau să rămân aici. 

Reghecampf are încredere foarte mare în mine şi mă motivează de la meci la meci!”, a declarat Andrei Ivan la final.

30.09.2017este data la care un jucător a marcat ultima dată 4 goluri în Liga 1: George Țucudean în Viitorul - Poli Iași 5-2

7 goluri în CS Universitatea Craiova - CS Mioveni

Ce repriză pe „Oblemenco”! Andrei Ivan a deschis scorul în minutul 17, din pasa lui Nistor, la o fază care a suscitat o controversă de ofsaid, însă decizia arbitrilor a fost corectă. 

Gol controversat în CSU Craiova - CS Mioveni » O fază identică a provocat un scandal uriaș!
CSU Craiova - CS Mioveni
Gol controversat în CSU Craiova - CS Mioveni » O fază identică a provocat un scandal uriaș!

Același Ivan a transformat 4 minute mai târziu penalty-ul obținut de Cîmpanu, iar meciul părea încheiat. De nicăieri, CS Mioveni a găsit totuși forța să egaleze. Oancea i-a așezat, dintr-un luft, mingea lui Bogdan Rusu la marginea careului mic, iar atacantul argeșenilor n-a iertat (34). 

Același Rusu a realizat „dubla”, de această dată după o gafă a portarului Mirko Pigliacelli, învins la scurt (39). 

Scorul final din primul act a fost stabilit în prelungiri de același Ivan, dintr-un alt penalty (45+2).

+5 FOTO

Repriza a doua nu a mai avut același ritm. Chiar și așa, Craiova a mai reușit două goluri. Ivan, în forma carierei, a scăpat pe contraatac și nu s-a mai oprit până când nu a reușit „pokerul” (83), în timp ce Markovic a închis tabela cu un golazo în vinclu (90+3).

CSU Craiova ajunge la 5 victorii consecutive în Liga și urcă pe locul secund. Dincolo, CS Mioveni rămâne fără succes din august și se clasează pe 12.

Citește și alte știri: 

EXCLUSIV Dan Petrescu a exclus o vedetă din lot! Fotbalistul vrea să plece

CFR Cluj îi răspunde lui MM Stoica: „Nu știu ce urmărește”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
marxistifaliti
marxistifaliti  •  31 Octombrie 2021, 08:38
Postat de wrx. pe 31 Octombrie 2021, 06:18

Gonit de la Krasnodar si Rapid Viena . O petarda.

*** Ivan face intr-un an cat faci tu in 5 scooby deci cine e petarda?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wrx.
wrx.  •  31 Octombrie 2021, 06:18
Postat de Marcel Popa pe 30 Octombrie 2021, 23:09

Voi presa santeti de vina ca umflati jucatorii cu pompa.Andrei Ivan este un jucator mediocru ,a jucat afara si de bun ce a fost a revenit in tara. Scrie unul hai stiinta ,te ia rasul.Echipa asta actuala in Europa nu are nici un rezultat pozitiv,de atatia ani se tot chinuie sa castige un titlu.Ivan face meciul carierei in liga mamaliga cu Mioveni.Slabi slabilor cam astia sant fotbalistii romani.

Gonit de la Krasnodar si Rapid Viena . O petarda.

wrx.
wrx.  •  31 Octombrie 2021, 06:18
Postat de dobrin pe 31 Octombrie 2021, 05:03

Unde mai pui ca din 4 goluri doua au fost din penalty si al treilea a fost din offside :)))

Corect!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează