FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

CS Universitatea Craiova - FC Botoșani se poate juca săptămâna viitoare! Care e condiția

CS Universitatea Craiova - FC Botoșani a fost amânat după ce medicul oaspeților a fost confirmat cu COVID
CS Universitatea Craiova - FC Botoșani a fost amânat după ce medicul oaspeților a fost confirmat cu COVID

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2020 22:51

Medicul echipei FC Botoșani, Dr. Petre Rădăuceanu, a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a vorbit despre data la care partida dintre CS Universitatea și Botoșani s-ar putea desfășura.

  • Valeriu Iftime, patronul clubului moldovean, susține că medicul confirmat pozitiv nu a intrat în contact cu echipa, venind direct din concediu. Detalii AICI!
  •  Un fotbalist din lotul lui Marius Croitoru, sub protecția anonimatului, întărește afirmația. Detalii AICI!

Justin Ștefan a luat în calcul varianta prezentată de Valeriu Iftime și oferă o veste bună. Dacă se adeverește că medicul nu a intrat în contact cu fotbaliștii, partida dintre CS Universitatea Craiova și FC Botoșani se poate juca mai devreme decât s-ar fi sperat, la începutul săptămânii viitoare. 

Craiova - Botoșani, săptămâna viitoare?

„Am înţeles de la domnul Iftime că el  (n.r. medicul) nu a stat în contact cu jucătorii. L-am rugat să vă pot spune acest lucru. Mi-a permis să vă spun. I-am oferit domnului Iftime două asigurări foarte clare. Dacă se va stabili acest lucru, meciul se va juca la începutul săptămânii viitoare şi în niciun caz nu riscă să piardă meciul”, a transmis Justin Ștefan conform TV Telekom Sport. 

VIDEO / Coronavirus la Dinamo! Meciurile echipei au fost suspendate de LPF

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Craiova - Botoșani, amânat! Moldovenii speră să scape de carantină: „E incredibil! N-am intrat în contact cu medicul”

EXCLUSIV Craiova - Botoșani, amânat! Situație ciudată explicată de Valeriu Iftime: „Nu e medicul echipei, n-a fost la antrenamente, vine din concediu medical”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
alin_sav
alin_sav  •  12 Iunie 2020, 07:17

Daca doar medicul a fost depistat si ceilalti oameni din staff inclusiv jucatorii sunt apti si nu prezinta simptome cred ca mai normal ar fi sa-i izoleze pe cei cu probleme si sa se joace meciul, in felul asta n-o sa se mai joace nici un meci ever ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează