FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - FCSB

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB // VIDEO Bogdan Argeș Vintilă: „I-am pregătit surpriza lui nea Piți!” » Cum arată primul „11” pe care vrea să-l alinieze

Articol de , - Publicat sambata, 14 septembrie 2019 12:10

CS Universitatea Craiova și FCSB se vor întâlni duminică, de la ora 21:00, în derby-ul etapei a 9-a din Liga 1. La conferința de presă de azi, Bogdan Argeș Vintilă, antrenorul FCSB, a dezvăluit că vrea să-i pregătească o surpriză rivalului Victor Pițurcă.

  • CS Universitatea Craiova - FCSB va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus

„A fost binevenită această pauză, dar mai avem mult de muncă. Nu poți face în două săptămâni o muncă de câteva luni. Dar suntem pe drumul cel bun. Vreau să am surprize pentru nea Piți. E un jucător accidentat care poate juca, dar nu vreau să spun. Nu vreau să dau asemenea informații. 

Meciul cu Craiova va fi foarte frumos. E primul meci al domnului Pițurcă acasă. Va avea un public extraordinar, dar eu am un grup de jucători foarte bun. Pentru mine e o provocare. Mă bucur că întâlnesc asemenea adversari. Așa cresc și eu. Craiova e o echipă ultraofensivă. M-aș bucura pentru jucători dacă vom câștiga”, a declarat Bogdan Argeș Vintilă la conferința de presă.

Cel mai probabil, Cristi Manea, fundașul dreapta de 22 de ani prezentat recent de FCSB, va fi titular în premieră duminică seara. „Vom vedea. Tot vreți să mă faceți să dau din casă”, a spus Vintilă când a fost întrebat despre Manea.

De asemenea, este preconizată și revenirea lui Pintilii. 

Echipa probabilă a FCSB, anunțată azi de Gazeta Sporturilor: Bălgrădean - Cr. Manea, Planici, I. Cristea, Panțîru - Vînă, Pintilii, Oaidă - Ad. Popa Fl. Tănase, Fl. Coman

Vezi și:

VIDEO Bogdan Vintilă a renunțat la Lukasz Gikiewicz: „Nu mai face parte din lot”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
loko1
loko1  •  14 Septembrie 2019, 19:40
Postat de sorinvision pe 14 Septembrie 2019, 17:49

Florinel Coman este pericolul nr. 1, nr. 2, nr. 3, nr. 11...ceilalti 10 sunt ilustri anonimi.

Dacă și Florinimeni Coman e pericol,e joc la cacealma !La meciul cu Danemarca tot pericol nr 1 a fost când a executat 11 m slab,telefonat,țopăit,jucător cu clauză de 5 *** fixat de Jiji?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sorinvision
sorinvision  •  14 Septembrie 2019, 17:49

Florinel Coman este pericolul nr. 1, nr. 2, nr. 3, nr. 11...ceilalti 10 sunt ilustri anonimi.

917112341694813
Costin Tudor  •  14 Septembrie 2019, 17:13

Vintila : Am o surpriză pentru nea Piti ...nu ne prezentam la meci !

Vezi toate comentariile (23)
Comentează