FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - FCSB

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB // VIDEO Bogdan Vintilă a renunțat la Lukasz Gikiewicz: „Nu mai face parte din lot”

Articol de , - Publicat sambata, 14 septembrie 2019 11:04

Bogdan Argeș Vintilă, antrenorul celor de la FCSB, a susținut conferința de presă înaintea meciului cu CS Universitatea Craiova, de duminică, și a anunțat că nu mai contează pe atacantul Lukasz Gikiewicz.

  • CS Universitatea Craiova - FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus

Gikiewicz nu mai face parte din lotul cu care eu lucrez. Motivul e strict valoric, sigur!”, a declarat Bogdan Argeș Vintilă la conferința de presă.

Atacantul polonez Lukasz Gikiewicz, 31 de ani, a venit în august la FCSB, dar nu s-a impus în echipa roș-albastră. Acesta a bifat 4 meciuri fără să marcheze.

A fost invenția lui Gigi Becali, care l-a adus la recomandarea unui impresar. Patronul FCSB a fost cucerit de argumentul că Gikiewicz fusese dorit recent și de Edward Iordănescu la Gaz Metan. 

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB // VIDEO Bogdan Vintilă a renunțat la Lukasz Gikiewicz: „Nu mai face parte din lot”
Lukasz Gikiewicz

Pe 10 septembrie, Gazeta Sporturilor dezvăluia că Lukasz a fost scos de pe grupul de Whatsapp, a rămăs fără mașină și nu mai este primit la antrenamente. (Detalii pe larg AICI

Conferința integrală a lui Bogdan Argeș Vintilă

Anunțul lui Vintilă vine la 24 de ore după ce FCSB a anunțat despărțirea de fundașul Andrei Marc, adus în aceeași perioadă cu Gikiewicz. (Detalii AICI)

Juvhel Tsoumou: „Sunt gata să joc”

În locul lui Gikiewicz, FCSB va miza pe congolezul 29 de ani Juvhel Tsoumou, venit liber de contract după despărțirea de FC Hermannstadt. Atacantul a vorbit azi despre meciul de la Craiova, unde va face parte din lot. 

Acest transfer înseamnă mult. E ca un vis devenit realitate. Sunt fericit să fiu aici. Nu mă așteptam la acest transfer. Am fost surprins. Totul s-a întâmplat foarte repede.

Când în echipă e concurență e foarte bine. Echipa e mai bună. În fiecare club mare vezi mulți pe posturi. De aceea au rezultate. Hora și Gnohere sunt buni și au experiență. Iubesc mai mult fotbalul când am concurență!

Eu joc în orice sistem, cu unul sau doi atacanți. Nu contează. Important e să am succes. Nu contează câți atacanți joacă. Pentru meciul de mâine sunt pregătit. Sunt apt fizic și mă simt bine. Abia aștept să joc! Craiova e o echipă bună. Îmi place să joc astfel de meciuri, așa poți să îți arăți nivelul. Va fi un meci interesant”, a spus Tsoumou.

VIDEO Ce a spus Tsoumou în conferință: 

Citește și:

EXCLUSIV Interviu exploziv cu Valeriu Răchită: „Am asistat la nașterea monstrului Becali! FCSB nu mai are legătură cu vechea Steaua”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
ray51
ray51  •  14 Septembrie 2019, 18:02

L-a pacalit Edi...

917112341694813
Costin Tudor  •  14 Septembrie 2019, 17:16

Strict valoric vorbind nici Vintila nu are ce căuta antrenor secund la FCSB .

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  14 Septembrie 2019, 16:51

Dat afara pe ****. Cu jucatorii straini nu tine. Face memoriu si isi ia banii pe contract. Bun venit la ecipa sateasca, te lasa jiji fara casa, fara masa cat ai zice peste.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează