Comentarii (10)
lionforever  •  04 Februarie 2020, 18:35

E exagerat asta cu darul divin dar si mai exagerat este comportamentul PN , afinitatea ei către pițurcă care acum dovedește ce voia, sa faca bani propunând tinerii de perspectivă tovarășului lui cu oi multe.

Dan Petnaise  •  04 Februarie 2020, 16:30

Cocalarii de la Nord, lasați băiatul în pace. Despre Piți ce să spun? A încercat să distrugă iar o echipă din oraș.

Rebelul Rebelul  •  04 Februarie 2020, 16:14

Cei care il plang pe marelePiturca sa ne lase,sa se duca acasa,Piturca a venit sa distruga ,nu sa faca treaba,uite ce face pentru Becali,sa ia juniorul de la Craiova,asa ca lasati-l in pace pe Mirko sa joace si lasati-ne cu Piturca,marele antrenor,,,

dakesis  •  04 Februarie 2020, 14:26

clubul nu tace, doar lucreaza pe ascuns, prin banarea tuturor care au ceva relevant, adevarat si dureros de zis. Asa inteleg ei sa interactioneze cu suporterii. Cum spui ceva deranjant, cum iti taie macaroana. mama lor de ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albalbastru72  •  04 Februarie 2020, 13:24

Astia care-l plingeti pe Piturca uitati ce timpenii face in continuare,se vede ce mult iubeste Craiova ca vrea sa-i ia juniorii.Mirko trebuie felicitat daca a complotat,bravo lui,ne-a scapat de pacostea de Piturca.Cu el ne-am fi batut la retrogradare anul asta.

danny_l  •  04 Februarie 2020, 12:12
Postat de thebluestlion pe 04 Februarie 2020, 11:16

Și cine să apere? Popescu? E ceva mai slab decât italianul.

Popescu e venit din Liga 3 de la CSU 2,acolo trebuie să rămână,a gafat prea mult și Craiova a pierdut puncte,când scoți din lot pe Matrici,pigliaceli,Mateiu,Barbut,nu înseamnă că dorești binele echipei,mai rău ia încurcat pe olteni Piti,de rămânea Papură aveau mai multe puncte.

iordache_andrei  •  04 Februarie 2020, 11:42

La nimeni nu i-ar fi convenit sa se duca la echipa 2 titular fiind așa că e normal să comenteze.Si mai cred ca scandalul asta e întreținut din afara si sustinut de niste oameni mărunți. În plus ca il stim pe Piti ca e conflictual trebuie facut totul numai ca el. Concentrativa pe meciuri echipa parca a început să lege ceva la mijlocul terenului ,mai avem in fata câțiva jucători care nu sunt in formă. Asa ca lăsați naiba scandalurile ca d-aia merge țara asta așa ,mai multă muncă și seriozitate.

deusdat  •  04 Februarie 2020, 11:41

Cum putea un biet portar italian venit de un an la Craiova să-l ”submineze” pe Victor Pițurcă? Numai creierele mâncătorilor de semințe de la peluză pot cloci asemenea aiureală.

Gabriel Vaduva  •  04 Februarie 2020, 11:28

multi afirma ca-l cunosc bine pe Piturca si ca acest personaj ar dori binele Craiovei si a tot ce inseamna Oltenia.Sa fim seriosi!Am spus-o inainte sa se instaleze ca va semana vant si com culege furtuna .Sa fie oare o intamplare!?NICIODATA nu a facut favoruri sau gratuitati totul a fost cu un pret.Cuvantul DEZBINARE:vezi STEAUA,Echipa Nationala,Craiova lui Mititelu`acum Craiova lui Rotaru .El nu stie sa piarda si chiar daca pare ca a plecat prin usa din dos ,in urma lui a lasat furtuna.Hai sa nu-i facem pe plac prin actiuni ostile impotriva jucatorilor;au si ei sentimente,orgoliu,familii ,obiective ,nu sunt niste piese intr-un angrenaj le schimbi si le arunci cand nu-ti convine.

thebluestlion  •  04 Februarie 2020, 11:16

Și cine să apere? Popescu? E ceva mai slab decât italianul.

Comentează