FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA // VIDEO + FOTO Iată cum arată noul gazon hibrid de 700.000 de euro de pe „Ion Oblemenco”

Articol de - Publicat joi, 31 octombrie 2019 18:43

Montarea noului gazon hibrid pe arena „Ion Oblemenco” a început. Primarul Mihail Genoiu afirmă că lucrările vor fi gata până duminică. 

Primele tiruri cu gazon au sosit aseară din Grecia, iar constructorii au început deja montarea brazdelor, sub supravegherea atentă a unor specialiști francezi. Autoritățile din Bănie dau asigurări că totul va fi gata până la finalul acestei săptămâni, dar nu regretă mutarea meciului cu Dinamo la Severin. Edilul Genoiu spune că tirurile ar fi putut avea întârzieri însemnate din cauza faptului că sunt obligate să treacă prin două puncte vamale.

24 de tirurivor transporta gazonul din Grecia la Craiova. Un rulou cântărește nu mai puțin de 500 de kg.

CS Universitatea și Dinamo se înfruntă luni, de la 20:30, în etapa cu numărul 15 a Ligii 1. Partida a fost mutată la Severin, după ce oficialii gazdelor s-au speriat de o posibilă întârziere. 

Imagini de la startul montării gazonului

Vezi și: 

Studiu CIES Footbal Observatory: ierarhia importantă în care Liga 1 e la coada Europei + o dilemă: sunt viciate cifrele?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
djsteel
djsteel  •  01 Noiembrie 2019, 09:22

L-au prins in dibluri?

boierasul
boierasul  •  31 Octombrie 2019, 20:47

eu sper sa se grabeasca pana nu vin aia care au construit stadioane in panta la guvernare ))))) sa nu asistam la a- 8- a minune a lumii in Craiova )))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează