FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0 // Andrei Cristea are propriile războaie după remiza cu CFR: „N-aș vrea să-mi aduc aminte de el, din fericire n-a fost aici”

Andrei Cristea // Sursă foto: Facebook CS U Craivoa
Andrei Cristea // Sursă foto: Facebook CS U Craivoa

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 aprilie 2019 22:43

Andrei Cristea, atacantul lui CSU Craiova, a vorbit despre remiza reușită pe teren propriu cu CFR Cluj, 0-0 atacându-l apoi pe arbitrul Marcel Bîrsan.

Motivul? Atacantul n-a putut fi folosit de Devis Mangia în meciul cu Viitorul din semifinalele Cupei, 1-2, pentru că Bîrsan l-a eliminat direct, în mod eronat, la meciul Poli Iași - Viitorul din sferturile Cupei, câștigat de dobrogeni la penalty-uri.  La acea vreme, Cristea evolua la Poli Iași. 

„N-aș vrea să-mi aduc aminte de un anume Bîrsan, care a făcut praf meciul din Cupă. Din fericire, n-a mai fost prezent în această seară. Fiecare primește ceea ce merită”, a spus Cristea despre arbitrul care a fost oprit de la delegări după acel meci. 

Andrei Cristea și Alexandru Mateiu sunt de părere că oltenii încă au șanse la titlu, chiar dacă CSU Craiova e la 7 puncte în spatele liderului CFR.

„Suntem încrezători, sperăm în continuare la titlu. A fost o perioadă mai încărcată, dar gândul nostru e la meciul cu Viitorul de etapa viitoare. Dacă vom câștiga, reintrăm în calcule pentru titlu”, a spus Andrei Cristea, la Look Sport. 

„Avem un grup bun, chiar avem mare încredere că mai putem lupta la titlu” Alexandru Mateiu, CS U Craiova

Citește AICI cronica partidei CS U Craiova - CFR Cluj 0-0

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  08 Aprilie 2019, 18:32

Când nu joci nimic cu siguranță poți sa speri... Într-adevăr șanse sunt însă doar pe hârtie ca și nationala șanse sunt de calificare doar pe hartie

bodrin
bodrin  •  08 Aprilie 2019, 08:42

E bine că sunt optimiști, încrezători. Sigur, au șanse la titlu, dar șansele lor vor fi și mai mari când vor ajunge la 10 - 12 puncte în urma cefereului...

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  07 Aprilie 2019, 23:33

Ce sa spuna si ei?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează