FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0 // GALERIE FOTO Trebuia Marius Avram trebuia să-l elimine pe Nicușor Bancu? Dan Petrescu a „explodat” și s-a năpustit spre arbitru!

Bancu face henț, dar Marius Avram lasă jocul să continue. Pe margine, nervii lui Dan Petrescu nu pot fi stăviliți // Captură TV Telekom Sport +3   FOTO
Bancu face henț, dar Marius Avram lasă jocul să continue. Pe margine, nervii lui Dan Petrescu nu pot fi stăviliți // Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 aprilie 2019 21:03

CSU Craiova - CFR Cluj, derby-ul etapei a patra din play-off-ul Ligii 1,, încheiat 0-0, a a adus o fază extrem de controversată în minutul 27 al primei reprize. 

Concret, Marius Avram a decis să nu-i acorde lui Nicușor Bancu al doilea cartonaș galben după un henț copilăresc prin care a blocat un atac al clujenilor. În prealabil, Bancu primise primul avertisment în minutul 8, după ce îl tamponase drum pe Omrani. 

Crăciunescu nu e de acord

Aflat în studioul TV Digi Sport, fostul mare arbitru Ion Crăciunescu e de părere că decizia lui Avram a fost una corectă: „Regulamentul e foarte clar. Dacă oprește în mod intenționat o fază promițătoaare, atunci jucătorul poate fi eliminat. Mie, aceasta nu mi se pare o fază promițătoare de atac. Eu n-aș fi dat. Regulamentul s-a schimbat” , a spus Crăciunescu. 

Dan Petrescu, nervi pe margine

Aflat pe margine, Dan Petrescu, tehnicianul campioanei, s-a enervat și a protestat vehement în direcția arbitrului de rezervă, criticând decizia luată de Marius Avram. 

craiova cfr cluj 5 +4 FOTO

VIDEO cu cele mai importante faze ale meciului

Tu ce crezi, ar fi trebuit eliminat Nicușor Bancu? 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
954215071297337
Rosca Stelus  •  08 Aprilie 2019, 09:50

Don Craciunescu e dintotdeauna un frustrat ! Auzi, cica s-a schimbat regulamentul . Cum ? Adica, la hent intentionat nu se mai da galben ? Nea Ioane stai jos. Chiar ca te-ai facut de ras .

368023036732853
Iuga Mircea  •  08 Aprilie 2019, 07:51

Crăciunescu se face de rîs: henț intenționat e galben ,dar Crăciunescu ține cu Craiova și nu recunoaste un henț intenționat!!!

117590422610329
Mircea-Hortensiu Tomus  •  07 Aprilie 2019, 23:17

Meciul disputat astăzi între Craiova(intrată pe ușa din dos în Liga 1-a) și CFR Cluj, o echipă ce și-a disputat toate treptele în mod cinstit, conform regulamentelor fotbalului românesc,a dat un rezultat NUL, din cele mai multe puncte de vedere. Înntr-o confruntare în care și arbitrajul, și comentatorul, au fost trup și suflet de partea Craiovei, trecând cu nonșalanță, uneori cu tupeu, peste faulturi evidente, care, în mod normal cereau cartonașe, cel al lui Bancu, chiar roșu. Și datorită arbitrajului disputa nu a putut să se ridice la nivelul așteptat de iubitorii fotbalului românesc. Jocul ne sugerează viitorul sumbru al fotbalului românesc, evidențiind încă o dată, dacă mai era nevoi, schimbări, îmbunătățiri urgente in toate nucleele de organizare și conducere ale celui mai iubit sport din România. Prea mulți bani se duc pentru un sport ce nu oferă prea mari satisfacții pe plan internațional.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează