FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0 // Marius Avram, încă o decizie controversată! Crăciunescu afirmă răspicat: „Penalty pentru Craiova”

Ion Crăciunescu e de părere că arbitrul Marius Avram ar fi trebuit să dicteze penalty // Captură TV Digi Sport +1   FOTO
Ion Crăciunescu e de părere că arbitrul Marius Avram ar fi trebuit să dicteze penalty // Captură TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 aprilie 2019 21:37

CSU Craiova - CFR Cluj, derby-ul play-off-ului, terminat 0-0, a mai avut parte de o decizie controversată a brigăzii de arbitraj condusă de Marius Avram. Oltenii puteau primi un penalty în prima repriză. 

 În minutul 15, mingea prelungită de Carlos Fortes cu capul l-a lovit în mână pe Mihai Bordeianu. Marius Avram a lăsat jocul să continue, spre nemulțumirea fotbaliștilor Craiovei.

Verdictul specialistului: penalty!

La pauză, Ion Crăciunescu, aflat în studioul TV Digi Sport, a opinat că Marius Avram ar fi trebuit să dicteze penalty pentru olteni.

„E penalty. Jucătorul celor de la CFR duce mâna spre minge, în loc să se ferească de ea. Poziția mâinii nu este cea firească. Trebuia să acorde penalty”.

Marius Avram și brigada sa au mai luat o decizie controversată în prima repriză. Centralul bucureștean l-a iertat pe Nicușor Bancu de eliminare. Olteanul avea deja un galben, a comis un henț la jumătatea terenului, dar arbitrul a lăsat jocul să continue. 

Vezi și: GALERIE FOTO Trebuia Marius Avram trebuia să-l elimine pe Nicușor Bancu? Dan Petrescu a „explodat” și s-a năpustit spre arbitru!

VIDEO cu cele mai importante faze

Vezi aici toate detaliile de la meciul CSU Craiova - CFR Cluj 0-0 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
fabius_2014
fabius_2014  •  08 Aprilie 2019, 20:28
Postat de Iuga Mircea pe 08 Aprilie 2019, 08:06

Crăciunescu e subiectiv: la Bancu nu, la Bordeianu da.Cum e cu henț de la jumătate de metru ,nu e henț.Si la Bancu a fost poziție nefirească a mîinii,Crăciunescu tinde să se facă de rîs!!!

Avram a arbitrat pentru un egal. Evident ca putea sa dea penalty pentru Craiova sau rosu la Bancu dar, rupea echilibru si el voia egal . Avram arbitreaza smechereste si este fan FCSB dar, nu sinucigas, cand e pericol ii ajuta si pe adversarii FCSB, cum a facut in meciul Viitorul- CFR.

368023036732853
Iuga Mircea  •  08 Aprilie 2019, 08:06

Crăciunescu e subiectiv: la Bancu nu, la Bordeianu da.Cum e cu henț de la jumătate de metru ,nu e henț.Si la Bancu a fost poziție nefirească a mîinii,Crăciunescu tinde să se facă de rîs!!!

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  08 Aprilie 2019, 06:46

trebuie sa se introduca tehnologia VAR si in Romania.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close