FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR CLUJ 2-0

VIDEO+FOTO » CSU Craiova - CFR Cluj 2-0 » Oltenii au evoluat admirabil, nu le-au dat nicio șansă ardelenilor și o depășesc pe FCSB în clasament!

Foto: SportPictures +14   FOTO
Foto: SportPictures

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 februarie 2019 22:55

CSU Craiova a câștigat clar meciul din etapa a 23-a cu CFR Cluj, scor 2-0, și a întrecut-o pe FCSB în clasament, urcând pe doi. 

În fața a peste 25.000 de spectatori pe „Ion Oblemenco”, Alexandru Mitriță a dat lovitura de start în mod simbolic, după ce s-a transferat la New York City FC. Dacă Mitriță a plecat de la CSU, George Țucudean, golgeterul campionatului a acuzat o stare gripală și n-a făcut deplasarea la Craiova.

Vezi VIDEO cu golurile!

În lipsa celor doi, cel care a deschis scorul în Bănie a fost Andrei Cristea ('14), la primul său meci ca titular în tricoul alb-albastru, care a marcat din pasa lui Mihăilă. 

Ardelenii și-au trecut și ei în cont o ocazie mare pe finalul primei reprize, când Djokovici a șutat puțin pe lângă poarta lui Pigliacelli.

Oltenii au dat lovitura cu 12 minute înainte de final prin Koljic, care l-a lobat frumos pe Arlauskis, după o pasă decisivă servită chiar de portarul Pigliacelli!

CSU Craiova a urcat pe locul 2, cu 42 de puncte, depășind-o cu o lungime pe FCSB. Lider rămâne CFR Cluj, care are 47 de puncte.

Echipele de start:

CSU Craiova: Pigliacelli - Martic, T. Ferreira, Kelic, Bancu - Mateiu, Cicâldău - Colli, A. Cristea, Mihăilă - Koljic
Rezerve: I. Popescu, Donkor, Radoslav, Briceag, Fedele, Nuno Rocha, Bărbuț
Antrenor: Devis Mangia

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Nascimento, Lang, Camora - A. Ioniță, Culio, Djokovici - A. Păun, Omrani, C. Deac
Rezerve: Fernandez, A. Mureșan, Peteleu, Hoban, Petrilă, Costache, G. Ganea
Antrenor: Antonio Conceicao

andrei cristea
+15 FOTO
Foto: SportPictures

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ // Pierdere URIAȘĂ pentru campioană! » Fotbalistul n-a mai făcut deplasarea în Bănie

 Clasament Liga 1

clasament liga1

Etapa 23 Liga 1

VINERI 

Astra - Viitorul 3-0 (Detalii AICI)

SÂMBĂTĂ

Sepsi - Dinamo 0-1 (Detalii AICI)

DUMINICĂ

Dunărea Călărași - Chiajna 2-1 (Detalii AICI)
Poli Iași - Gaz Metan 1-0 (Detalii AICI)
CSU Craiova - CFR Cluj 2-0

LUNI

FC Botoșani - FC Voluntari 17:00
FCSB - Hermannstadt 20:00

 
 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (220)
j0k3r
j0k3r  •  11 Februarie 2019, 11:00
Postat de 1_0_1_0 pe 11 Februarie 2019, 08:26

Oltenii au evoluat admirabil stând cu kuru în poartă o repriză întreagă. Dacă era invers, era iureș. Joc urât, autobază, dan petrescu și altele.... Oare dacă băteau *** în același stil mai era admirabil?

ce hater esti. joaca italienesc, pe contratac. si ce fund in poarta? ai vazut tu valuri de atac de la cfr ca sa zici asta? de abia treceau de mijlocul terenului. va arde stomacul de invidie

dansy
dansy  •  11 Februarie 2019, 10:24
Postat de dogred10 pe 10 Februarie 2019, 22:48

si pentru bijuteria de stadion pe care o au :) Era mai indicat un stadion in forma de praz :D ca sa fiu rautacios un pic :)

Voi nici macar stadion ,in nicio forma,nu aveti!

dansy
dansy  •  11 Februarie 2019, 10:12

Dinamo viseaza cai verzi pe pereti!O sa vedeti ca nu prinde play off-ul si va ramane si fara jucatorii pe care i-au adus in pripa.

Vezi toate comentariile (220)
Comentează