FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FC VOLUNTARI

Tamaș, după repriza de coșmar din Bănie: „Dacă e așa, înseamnă că avem probleme mari!”

CS Universitatea Craiova a învins-o pe FC Voluntari, scor 3-0, în runda #4 din Liga 1. La final, Gabi Tamaș, jucătorul-președinte al ilfovenilor, a tras concluziile. +9   FOTO
CS Universitatea Craiova a învins-o pe FC Voluntari, scor 3-0, în runda #4 din Liga 1. La final, Gabi Tamaș, jucătorul-președinte al ilfovenilor, a tras concluziile.

Articol de GSP - Publicat luni, 09 august 2021 23:44 / Actualizat luni, 09 august 2021 23:55

CS Universitatea Craiova a învins-o pe FC Voluntari, scor 3-0, în runda #4 din Liga 1. La final, Gabi Tamaș, jucătorul-președinte al ilfovenilor, a tras concluziile.

Toate detaliile despre CSU Craiova - FC Voluntari, AICI!

Rezultatele integrale ale etapei #4

Gabi Tamaș, după Universitatea Craiova - FC Voluntari 3-0: „Am suferit în apărare”

„Am făcut o primă repriză bună, ei nu și-au creat ocazii. În a doua repriză am intrat puțin relaxați. Au fost și două schimbări, a mea și cea a portarului. Am ieșit ambii accidentați și am suferit puțin pe faza defensivă, iar ei au reușit să marcheze 3 goluri. 

Dacă o echipă stă în doi jucători, atunci avem mari probleme. Nu poți să spui că am pierdut jocul din cauza asta, nu cred că asta a fost problema majoră. Am fost accidentat după ultimul meci acasă, am stat 3 zile. Am vrut să forțez cu Craiova, am făcut două zile antrenamente, dar la finalul primei reprize am simțit din nou ceva. 

Craiova joacă fotbal, arată foarte bine cu Laurențiu Reghecampf pe bancă. Sper ca noi să terminăm bine acest sezon. Vrem să câștigăm acum jocul cu Academica Clinceni”, a declarat Tamaș.

Tamaș va lipsi în jur de 10 zile
Liviu Ciobotariu, antrenor FC Voluntari

Sunt bucuros că n-am primit gol, că am câștigat și că au venit mulți suporteri la stadion. Sperăm să fie o descătușare și de la meciul următor să legăm victoriile. Dar n-am câștigat nimic, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Lupta e grea până la final
Dan Nistor, mijlocaș CSU Craiova

Cele mai tari imagini din CSU Craiova - FC Voluntari 3-0:

FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
+5 FOTO

Citește mai multe știri despre CSU Craiova - FC Voluntari:

Ce lovitură! Reghecampf a pierdut un jucător esențial » Lacrimi pe banca oltenilor

L-a sunat Gigi? :)) Ce a făcut Reghe la pauza meciului cu FC Voluntari

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  10 August 2021, 18:23

Ciudata accidentarea lui Tamas.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează