FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 0-2

CSU CRAIOVA - FCSB 0-2 // VIDEO + FOTO Scandal pe tunel: Olimpiu Moruțan, semne obscene către fanii olteni + Bogdan Planic la un pas de bătaie cu un oficial

CSU Craiova - FCSB // FOTO: Captură TV Telekom Sport +4   FOTO
CSU Craiova - FCSB // FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 mai 2019 23:16

FCSB s-a impus pe terenul celor de la CSU Craiova, 2-0, și încă speră la câștigarea campionatului.

La finalul meciului, jucătorii și oficialii celor două echipe s-au îmbrâncit și s-au înjurat pe tunelul spre vestiare, potrivit TV Telekom Sport. Mijocașul Olimpiu Moruțan, care nu a jucat azi, le-a arătat semne obsecene fanilor olteni, ceea ce a provocat un scandal imens.

 

*imagini video de la TV TELEKOM

Planic sare la Pieleanu

Emil Pieleanu, team managerul oltenilor, a intervenit, cerându-i socoteală lui Moruțan, fapt ce l-a enervat pe sârbul Bogdan Planic

Fundașul de la FCSB a fost la un pas să se bată cu oficialul olten, jucătorii echipei roș-albastre despărțindu-i cu greu.

Citește și:

Dennis Man dezvăluie un conflict pe tunel: „E frustare mare!” 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
red_dog72
red_dog72  •  06 Mai 2019, 10:53
Postat de 7manuel pe 06 Mai 2019, 08:38

Normal ca sunt castigate, p[t. ca Steaua a avut si are valoare, iar acest lucru se observa in Europa, unde are 14 calificari in Europa League si Champions League, semifinale si optimi de finale, dar si multe victime printre echipele de calibru ale Europei, asa cum sunt Ajax, Valencia sau Galata, ca sa dau doar cateva exemple. Cand clona Craiovei - CraiOlguta -, admisa direct in liga a II-a, va avea rezultatele europene, mai mult decat decente, s-ar putea sa castige si ea mai des in fara celei mai iubite si galonate echipe de la noi - Steaua Bucuresti.

Nu ai inteles: meciurile cu craiolguta, adica meciurile directe intre clone, sunt castigate dinainte pt ca prazarii intotdeauna isi dau pantalonii jos in fata clonei fcsb! Cauta articolul cu marele patron rotaru care dadea de baut de fiecare data cand castiga fcsb. Iar despre rusinea europei, aca fcsb sa fim seriosi! La voi s-a infiintat "manuta" in Europa!

adicn
adicn  •  06 Mai 2019, 09:47

13 din 16...Craiolguța is our ***! :D

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adicn
adicn  •  06 Mai 2019, 09:44
Postat de prazburg1948 pe 06 Mai 2019, 00:28

*** asta care si-a batut joc de meciul Romaniei cu Ucraina daca juca la Craiova si arata semne fecesebeilor era crucificat, dar deh, e de al lor, se aseamana cu meme, e ok.

Ce semne obscene vezi, prăzare? Nu bați până acolo? Sau îți place să te victimizezi?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează