FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB

CSU CRAIOVA - FCSB // Ilie Dumitrescu, tackling la Harlem Gnohere: „Trebuie să înțeleagă o dată pentru totdeauna că nu e posibil”

Harlem Gnohere
Harlem Gnohere

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 mai 2019 09:56

Ilie Dumitrescu l-a criticat pe Harlem Gnohere, 31 de ani, spunând despre atacantul francez că are kilograme în plus.

Fostul mare atacant a analizat prestația echipei lui Mihai Teja și a spus că, după pauza de iarnă, Gnohere nu a avut același randament, fapt ce a făcut ca jocul echipei să scadă.

„Problema se pune acolo în față. Îl ai pe «Bizonul» Gnohere care trebuie să înțeleagă o dată pentru totdeauna că nu e posibil să vii cu nu știu câte kilograme în plus. Este un jucător foarte bun, dar randamentul ar fi altul dacă ar avea mai puține kilograme.

Dacă îl aveai pe «Bizon» la capacitate maximă, pentru că în tur a fost cel mai bun, poate nu mai pierdeai punctele alea de la început, cu Călărași și Chiajna. Gândiți-vă că sunt patru puncte pierdute”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

15goluri are Gnohere în Liga 1, în 19 meciuri

În primele trei meciuri după pauza de iarnă, FCSB a făcut două egaluri, 1-1 cu Dunărea Călărași și 0-0 contra Chiajnei, și o victorie, 3-0 cu Hermannstadt.

Gnohere a fost mai mult rezervă la reluarea campionatului, Teja preferând să mizeze mai mult pe noua achiziție Hora. 

Citește și:

Final de sezon cu miză uriașă pentru Harlem Gnohere » Atacantul lui FCSB se luptă pentru un obiectiv important

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
bufnila
bufnila  •  04 Mai 2019, 12:12

daca l-au tinut rezerva? Niste diletanti toti din clubul ala. Ai un jucator, inscrie mereu, si pierde locul de titular pentru ca asa vrea ciobanul. Nici nu merita sa castge campionatul. Plus ca Hagi i-a facut-o din nou :))))))))

ray51
ray51  •  04 Mai 2019, 10:27

Harlem i-a ajutat pe fecesebisti nesperat de mult. Nesperat, din punctul de vedere al marcatorului de serviciu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează