FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nicolae Dică nu concepe alt rezultat în afara victoriei în derby-ul cu Craiova: „Trebuie să începem să câștigăm” + Ce spune de starea lui Florinel Coman și Andrei Cordea

Nicolae Dică
Nicolae Dică

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 septembrie 2022 14:05 / Actualizat sambata, 17 septembrie 2022 14:13

Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul lui FCSB, a susținut o conferință de presă înaintea derby-ului cu CSU Craiova din campionat.

  • CSU Craiova - FCSB se joacă duminică, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi 1, Prima 1 și OrangeSport 1.
Întrebat despre o posibilă demitere, Nicolae Dică a răspuns tranșant: „Dai afară un om care vine și califică echipa și îți aduce în club 6-7 milioane de euro?”
FCSB
Întrebat despre o posibilă demitere, Nicolae Dică a răspuns tranșant: „Dai afară un om care vine și califică echipa și îți aduce în club 6-7 milioane de euro?”

Tehnicianul a prefațat duelul împotriva oltenilor, echipă antrenată de prietenul Mirel Rădoi. Dică nu concepe un alt rezultat în afara victoriei în Bănie. 

Nicolae Dică, înainte de CSU Craiova - FCSB: „Trebuie să începem să câștigăm!”

„Întâlnim un adversar foarte bun duminică seară. Un adversar care își dorește să câștige campionatul, un antrenor nou și la ei, cu o schimbare de sistem. O echipă ofensivă, bine organizată defensiv. Se văd niște lucruri de când a venit Mirel acolo. Ne așteaptă o partidă foarte grea. 

Este vorba de un joc între Craiova și Steaua (n.r. - FCSB), nu trebuie să ne gândim că joc eu împotriva lui Mirel. Ne cunoaștem foarte bine, dar nu trebuie să găsim un duel aprig între noi doi. Fiecare își dorește să câștige, vedem mâine seară cine reușește”.

După ce Mirel Rădoi l-a provocat în conferința de presă susținută vineri, declarând că știe deja primul 11 pe care-l va trimite pe teren FCSB, Dică a răspuns: „E bine dacă îl știe. Nu știu de unde îl știe”.

Dică a comentat și parcursul de până acum al lui FCSB și al lui CSU Craiova: „E clar că niciuna dintre echipe nu are începutul de campionat pe care și-l doreste. Noi am obținut în plus această calificare în grupe, ne-am îndeplinit un obiectiv. Într-adevăr campionatul e lung, dar trebuie să începem să câștigăm și vreau să se întâmple asta de la acest meci. 

De când am venit eu am pierdut doar 3 meciuri. Unul în campionat și două în Europa, unul dintre ele cu West Ham. Nu am reușit să câștigăm în campionat, am făcut multe egaluri. Jucătorii trebuie să aibă încredere în ei, noi staff-ul avem încredere că vom reuși să obținem victorii și să urcăm în clasament”, a declarat Nicolae Dică la conferința de presă.

Momentan ne gândim să ajungem cât mai repede în zona de play-off. Ne-am făcut și noi câteva calcule. Mai sunt 22 de etape, câte meciuri ar trebuie să câștigăm, cu câte puncte s-a intrat în play-off acum un an, acum doi ani.

- Nicolae Dică, antrenor FCSB

Nicolae Dică, despre...

  • ... starea de sănătate a lui Coman și Cordea: „Sunt bine, au făcut antrenament. Au avut anumite probleme medicale, Coman azi a fost OK. Eu azi am aflat de Coman că se va antrena 100% cu noi”
  • ... transferul lui Boban Nikolov: „Este un jucător cu experiență, care a evoluat în cupele europene la echipe bune, cred că ne va ajuta foarte mult. E un caracter frumos, îl cunosc și cred că se va integra foarte repede”
  • ... Billel Omrani: „Omrani este foarte bine, este într-un program separat, dar e și cu echipa. Am avut discuții și sper că atunci când începe campionatul să joace. A slăbit 1,5 kilograme. Mi-a promis că va slăbi. Mai are o săptămână la dispoziție să ajungă la 90 de kg, și cred că o să reușească, pentru că am văzut că are ambiție”.

VIDEO Tot ce trebuie să știi înainte de CSU Craiova - FCSB

Citește și alte știri despre FCSB: 

Acuză jucătorii de la FCSB pentru începutul slab al lui Andrea Compagno: „Foarte mulți individualiști. Cordea are vedetisme în cap”
FCSB
Acuză jucătorii de la FCSB pentru începutul slab al lui Andrea Compagno: „Foarte mulți individualiști. Cordea are vedetisme în cap”
Calvarul prin care a trecut noul fotbalist transferat de FCSB: „Mă gândeam să mă arunc de la etaj!”
FCSB
Calvarul prin care a trecut noul fotbalist transferat de FCSB: „Mă gândeam să mă arunc de la etaj!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
Romario40
Romario40  •  18 Septembrie 2022, 11:16
Postat de carol_k pe 17 Septembrie 2022, 15:37

Dica stie ca la Craiova echipa care a ciordit fara jena locul, identitatea, palmaresul Stelei, a castigat cand a vrut si n-a vrut. Gazdelor li s-au inmuiat picioarele cand i-au intalnit, ori patronii au pus de-o prietenie. Posibil ca FCSB sa bata si acum mai ales ca n-o duc tocmai grozav.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo15
paolo15  •  17 Septembrie 2022, 17:55
Postat de sadikul pe 17 Septembrie 2022, 15:06

Nici eu nu concep !!! Avand in vedere datoriile pe care le are rotaru fata de becalu ....1 pauza 2 final !! Pt amatorii de pariuri ...daca era un meci cinstist clona din craiova matura cu clona din berceni

AI invatat-o p-asta cu pariurile pe la matineu?

tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  17 Septembrie 2022, 17:48

Declaratia e ca o sa planga din nou?,

Vezi toate comentariile (14)
Comentează