FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB

CSU Craiova - FCSB // VIDEO Corneliu Papură, amintiri din perioada când la Craiova era Știința: „Ce am trăit atunci a fost unic!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 mai 2019 16:36

Corneliu Papură (45 de ani), antrenorul lui CSU Craiova, a susținut conferința de presă premergătoare partidei cu FCSB din etapa cu numărul 8 din Liga 1.

  • CSU Craiova - FCSB, duminică, de la ora 21:00, în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și TV Look. 

Papură a rememorat momentul din 2002, când Universitatea, echipa dezafiliată cu doi ani înaintea înființării actualei CSU, a trecut cu scorul de 3-1 de FCSB. Cu Emil Săndoi pe bancă și zeci de mii de oameni la porțile vechiului „Oblemenco” din cauză că n-au mai prins bilet, Știința trecea de trupa lui Olăroiu, după un meci de poveste, cu Bobi Verdeş autor a două goluri. 

„Meciul de duminică este unul special pentru noi, cei care am trăit fenomenul fotbalistic în Craiova. Pentru mine este special. Aştepţi un an de zile să joci cu stadionul plin cu FCSB. Au fost tot timpul orgolii mari, iar aşteptările din partea jucătorilor noștri sunt să arate că merită mai mult decât locul 3.

Mai avem trei meciuri, dintre care două vor fi pe teren propriu, aşa că suntem îndreptăţiţi să sperăm cel puţin la locul 2.

Ultima dată când am jucat un astfel de meci, au fost foarte mulţi spectatori. A fost un meci foarte special. Îmi aduc aminte că nu eram o echipă foarte bine sudată şi am câştigat atunci doar pentru că am avut un public extraordinar. Altfel, nu câştigam niciodată în faţa echipei de atunci. Steliștii aveau un lot foarte bun, au şi ajuns în semifinalele Cupei UEFA, iar noi aveam o echipă strânsă pe parcurs. Ce am trăit atunci, nu am trăit la niciun meci cât timp am jucat la Craiova!

Nu cred că un jucător, la un astfel de meci, nu ar intra concentrat. Ar putea fi doar temători. Mulţi nu rezistă presiunii. Am trăit lucrul acesta în momentul în care am ieşit pe tunel la acel 3-1 şi erau colegi care pur şi simplu nu mai voiau să iasă pe teren, cand au văzut ce atmosferă era”, a declarat Corneliu Papură.

„Și arbitrii pot să comită greșeli. Eu uneori nici nu știu cine ne va arbitra, nu mă interesează... pentru mine contează cum joacă echipa mea” Corneliu Papură, antrenor CSU

CSU Craiova este pe locul 3 în play-off, cu 36 de puncte. Liderul clasamentului este CFR Cluj, cu 44 de puncte.

 Citește și:

Ioan Andone îi dă sfaturi lui Becali: „Două strategii ca să iei din nou titlul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
stoichkov10
stoichkov10  •  03 Mai 2019, 18:39
Postat de eterna.terra.nova pe 03 Mai 2019, 18:08

La Craiova inca este Stiinta! In acte tot Universitatea ne zice numai *** evita sa pronunte numele echipei sa nu isi supere ***

Bine ma. Si Electroputere unde-i?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  03 Mai 2019, 18:22

...trebuie spus ca echipa patronata de mititelu nu a batut niciodata dar avsokut niciodata fcsb ul lui jiji ...din peste 20 de incercari ...

eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  03 Mai 2019, 18:08

La Craiova inca este Stiinta! In acte tot Universitatea ne zice numai *** evita sa pronunte numele echipei sa nu isi supere ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează