FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - VOLUNTARI 1-1

VIDEO + FOTO Fază complicată în Universitatea Craiova - FC Voluntari » Oltenii au cerut penalty, Istvan Kovacs ratase momentul! Decizia luată după intervenția VAR

O fază încâlcită a avut loc în minutul 89 al meciului CS Universitatea Craiova - FC Voluntari, la scorul de 1-1. După analiza VAR, „centralul” Istvan Kovacs a dictat un henț în ofensivă comis de olteni. +8   FOTO
O fază încâlcită a avut loc în minutul 89 al meciului CS Universitatea Craiova - FC Voluntari, la scorul de 1-1. După analiza VAR, „centralul” Istvan Kovacs a dictat un henț în ofensivă comis de olteni.

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2022 23:10 / Actualizat vineri, 30 septembrie 2022 23:20

O fază încâlcită a avut loc în minutul 89 al meciului CS Universitatea Craiova - FC Voluntari, la scorul de 1-1. După analiza VAR, „centralul” Istvan Kovacs a dictat un henț în ofensivă comis de olteni, la o fază la care gazdele ceruseră penalty.

Istvan Kovacs nu a avut un meci complicat pe „Ion Oblemenco”. A dictat două „galbene” pentru oaspeți în minutul 39, ambele pentru protestele lui Meleke și Rața, iar penalty-ul dictat Craiovei în minutul 71 a fost fără dubii.

Gică Hagi propune un fotbalist de la FCSB la națională: „Răzvan Marin și Cicâldău o au grea cu el!”
PROPUNERE
Gică Hagi propune un fotbalist de la FCSB la națională: „Răzvan Marin și Cicâldău o au grea cu el!”

VAR-ul, decisiv în CS Universitatea Craiova - FC Voluntari

Cea mai controversată fază a fost cea din minutul 89. Căpățînă a urcat în flancul stâng al defensivei oltene, l-a depășit cu multă șansă, un ricoșeu, pe Cristian Costin, apoi a încercat să centreze în careu. Meleke a blocat mingea cu brațul la limita suprafeței de pedeapsă.

Fază complicată în Universitatea Craiova - FC Voluntari » Oltenii au cerut penalty, Istvan Kovacs ratase momentul! Decizia luată după intervenția VAR
Momentul în care Meleke blochează mingea cu mâna / FOTO: Captură @Orange Sport

Inițial, Istvan Kovacs a dictat doar lovitură liberă pentru CS Universitatea Craiova, pentru hențul lui Meleke, la care oltenii au cerut penalty. Horațiu Feșnic și Mihai Marica, arbitrii din camera VAR, au analizat imaginile și l-au chemat pe „central” să consulte monitorul de la marginea tereunului.

Contactul dintre mâna fundașului de la FC Voluntari și minge era evident în careu, dar Kovacs a analizat altceva. În primul moment al acțiunii ofensive, Căpățînă s-a folosit de mână pentru a-l depăși pe Costin. Concluzia analizei VAR: henț și lovitură liberă pentru FC Voluntari!

Fază complicată în Universitatea Craiova - FC Voluntari » Oltenii au cerut penalty, Istvan Kovacs ratase momentul! Decizia luată după intervenția VAR
Hențul comis de Căpățînă

VIDEO cu faza controversată din CSU Craiova - FC Voluntari

VIDEO Laszlo Balint vorbește deschis despre plecarea de la U Craiova: „A fost un val de neîncredere încă de la numire”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Un titular al naționalei, așteptat de Hagi în conducerea Farului: „Când se retrage trebuie să vină lângă noi!”

EXCLUSIV În sfârșit! Budescu revine în Liga 1 după 6 luni: „A făcut deplasarea cu noi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
zicsieu
zicsieu  •  05 Octombrie 2022, 23:57
Postat de oltenasu pe 05 Octombrie 2022, 18:59

esti un *** , fara cunostinte fotbalistice . te bagi in seama cu oamenii mari .

prostule ! stiu mai mult fotbal si despre fotbal cat voi toti astia de la cs Mogo plus toti comenatorii de la Digi. suflete inchiriate voi astia de la cs MOGo. in maxim 3 ani dispareti. cs MOgo niciodata echipa Olteniei.

oltenasu
oltenasu  •  05 Octombrie 2022, 18:59
Postat de zicsieu pe 01 Octombrie 2022, 17:20

prost esti ! apropo de prostia voastra, va place cu var? v-am zis anul trecut ca vine var-ul si nu mai puteti sa jucati handbal si volei ? ai vazut ce frumos ? toti ati crezut ca e penalty pt voi. inclusiv prostii astia de comentatori. si de la digi si de la orange. cs MOgo echipa de handbal si volei sunteti. va place sau nu cu var ?

esti un *** , fara cunostinte fotbalistice . te bagi in seama cu oamenii mari .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zicsieu
zicsieu  •  01 Octombrie 2022, 17:42
Postat de tzintaru pe 01 Octombrie 2022, 08:30

Fix așa este regulamentul mogosene.Doar in cazul apărătorilor se ia în considerare distanta,pozitia mâinii.Pe atac ,orice atingere cu mana se consideră henț!Dar la voi e altfel regulamentul,la voi s-a inventat hențul cu capul!

astia nu stiu regulile acestui joc. incepand cu Cpartu pana la toti shaormarii astia de comenteaza aiurea pe aici. sunt suflete inchiriate. nu au capacitatea asta. plus ca se cred foarte culti. se apuca sa ma "corecteze" gramatical dar ei nu au habar de i-uri si de cratima. nu e de mirare ca a prins acest proiect cs MOgo, au avut cu cine. asa se explica clona asta de la MOgo! ii intrebai pe toti daca le place cu var. nu raspund, eu insit!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează