FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cu autocarul la biserică! Înainte de primul meci oficial din 2016, toţi jucătorii, dar şi staff-ul vor merge la biserica din Pipera alături de Becali

Articol de - Publicat sambata, 13 februarie 2016 00:00

Promisiunea făcută de Gabriel Tamaş în momentul semnării contractului cu Steaua se va împlini mîine dimineață, cu o mică întîrziere.

După ce în urmă cu o săptămînă, Gigi Becali a venit singur la Liturghia de duminică, mîine finanțatorul campioanei va avea parte de o surpriză din partea jucătorilor săi.

Surse din cadrul clubului roş-albastru au dezvăluit pentru Gazetă că duminică, la ora 09:30, Laurenţiu Reghecampf împreună cu cei din staff, dar şi cu fotbaliștii vor merge la biserica din Pipera alături de patronul lor.

"Am decis să mergem la biserică pentru că este un lucru normal pe care orice creştin ar trebui să-l facă! Cel puţin duminica. O să plecăm împreună din cantonament cu autocarul echipei şi vom merge la biserica din Pipera, acolo unde ne va aştepta nea Gigi. Nu o să lipsească nimeni! O să stăm la o parte din slujbă, să ne rugăm pentru că începe şi campionatul, apoi ne vom întoarce în cantonament. Seara vom avea antrenament", au explicat sursele ziarului.

Cu această ocazie, Tamaş îşi va respecta şi "clauza" din contractul pe care l-a semnat în ianuarie. "Mi-a zis: «Nea Gigi, pune ce clauze vrei, eu vreau să demonstrez că sînt fotbalist. Am bani, am afaceri, nu mă interesează banii». I-am zis că trimit şoferul după el să-l ia la biserică în fiecare duminică şi a zis că e de acord. I-am spus: «Cînd eşti în cantonament, vine şoferul şi te ia la biserică, apoi te întorci în cantonament! O să vorbesc eu cu Reghe să te lase». A zis: «Bine, nea Gigi, cu tine merg oriunde». M-a impresionat gestul lui", a povestit Becali la Digi.

"Tamaș a promis că se duce săptămînal la biserică?! Atunci ar trebui ca lumea să se grăbească, să se ducă înaintea lui la împărtășanie!" ;)
Srgian Luchin, fundaş Levski Sofia

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
respect.pentru.sport
respect.pentru.sport  •  13 Februarie 2016, 15:30

ma astept la multe comentarii rautacioase referitor la acest gest. Nu vad care-i problema, ar trebui sa criticam toti romanii care merg duminica la biserica? Si fotbalistii sunt oameni. Daca un jucator musulman se roaga de nu stiu cate ori pe zi, zice cineva ceva?

travka
travka  •  13 Februarie 2016, 12:19
Postat de blacksun_14 pe 13 Februarie 2016, 10:18

craitoiu asta are norma de articole defaimatoare la adresa stelei.Trei aparute doar astazi :))***...

cauta l pe facebook, are poze cu fularu lu dinamu la gat balerina asta de craitoiu, are doar 120 de kg vara, iarna cine stie =))

blacksun_14
blacksun_14  •  13 Februarie 2016, 10:18

craitoiu asta are norma de articole defaimatoare la adresa stelei.Trei aparute doar astazi :))***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează