FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

FC Botoșani, scrisoare deschisă către Comisia Centrală de Arbitri: „Cui să ne plângem? Arbitrii glumesc cu jucătorii adverși, iar noi suntem puși la punct după prima silabă”

Iulian Dima, arbitrul partidei Dinamo - FC Botoșani 1-0 FOTO: Cristi Preda
Iulian Dima, arbitrul partidei Dinamo - FC Botoșani 1-0 FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 25 aprilie 2019 21:08

FC Botoșani se plânge de arbitrajele din Liga 1. Oficialii moldovenilor și-au exprimat nemulțumirea printr-un comunicat de presă. 

Erorile „centralului” Iulian Dima din eșecul contra lui Dinamo, scor 0-1, au umplut paharul. Oficialii lui FC Botoșani au trimis un mesaj adresat Comisiei Centrale a Arbitrilor, prin care afirmă că formația a fost privată de accederea în play-off de erorile arbitrilor, iar acum se zbate în subsol tot din cauza deciziilor controversate luate de aceștia.

Comunicatul integral al celor de la FC Botoșani:

„FC Botoșani solicita repectuos Comisiei Centrale a Arbitrilor sa nu mai influenteze rezultatele meciurilor din Liga I a Campionatului National de Fotbal.

Prin definitie un arbitru trebuie sa supravegheze desfasurarea regulamentara a unei competitii sportive, nu sa influenteze rezultatul final al acesteia.

Dorim sa evoluăm pe teren, dar nu putem. Jucatorii sunt faultati si scosi din circuit cu lunile, vezi cazul Oaida, fara ca arbitrul sa dicteze fault. Evoluam in Playout, nu in Playoff dupa ce tot un arbitru a decis sa nu il elimine pe Ianis Hagi in partida dintre Viitorul si FC Botosani. Dorim sa ne salvam de la retrogradare prin puncte acumulate pe teren dar nu suntem lasati de arbitrii care refuza sa dicteze penalty in urma unor faze clare, sau sa elimine un jucator care faulteaza grosolan in randuri repetate.

Rezultatul unei partide de fotbal ar trebui sa fie stabilit de catre evolutia fotbalistilor prin golurile acestora, nu de catre arbitri. Ori, cand un purtator al ecusonului de arbitru nu te lasa sa iti aperi corect sansele de a obtine macar un punct, oferit de catre Federatia Romana de Fotbal de la inceputul partidei prin scorul de 0 – 0, ce putem face. Cui să ne adresam? La cine să ne plangem și să aducem la cunoștință că arbitrii și observatorul de arbitri glumesc doar cu jucătorii unei echipe înainte de meci, iar ceilalți sunt puși la punct după prima silabă rostită”, se arată în comunicatul celor de la FC Botoșani. 

Citește și: 

Stoican, răspuns dur pentru cei doi contestatari care i-au cerut demisia: „Nu s-au uitat la meci. Au stat și au mâncat pizza”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
allez_lfc
allez_lfc  •  26 Aprilie 2019, 11:28
Postat de Cristian Gherasim pe 25 Aprilie 2019, 22:29

Ceea ce se întâmplă la meciurile lui FCBT e deja marlaneala pe fată.Arbitrii chiar dau dovadă de nesimțire crasă.

"fată.Arbitrii"- Ce vrei să spui? Stai liniștit domn' profesor, se mai întâmplă. Bine că nu ai confundat FCBT cu ...BT!

305457553261788
Leo Dinu  •  26 Aprilie 2019, 10:34

Dupa ce Botosaniul a daruit cu marinimie puncte Chiajnei, Calarasiului si Voluntariului, acum de plang de arbitraje si ca nu au incurcat Gazul sau pe Dinamo...

guyencea
guyencea  •  26 Aprilie 2019, 09:24
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Corect! Fc Becali=Botosani trebuie SA RETROGRADEZE!! Este doar o rotita in cooperativa gigista care a distrus fotbalul romanesc!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează