FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Culisele implicării lui Marcel Vela la Dinamo: „Vibrează! Problema e în ograda lui, trebuie s-o rezolve”

Marcel Vela și-a asumat un rol important în ridicarea unei noi arene în „Ștefan cel Mare” +31   FOTO
Marcel Vela și-a asumat un rol important în ridicarea unei noi arene în „Ștefan cel Mare”

Articol de - Publicat marti, 18 august 2020 19:18 / Actualizat marti, 18 august 2020 19:37

Construirea noului stadion „Dinamo” a depășit sfera problemelor juridice și a ajuns în birourile celor mai influenți politicieni ai României. Însuși Marcel Vela, ministrul de Interne, și-a asumat un rol important în ridicarea unei noi arene în „Ștefan cel Mare”. 

Invitat la GSP Live, Andrei Gerea, fost ministru al Economiei și al Energiei, membru „Elite” în proiectul socios „Doar Dinamo București”, a vorbit despre motivele care l-au împins pe Marcel Vela să-și îndrepte atenția către noul stadion al roș-albilor. Divizați de culoarea politică, Vela și Gerea împărtășesc, totuși, pasiunea pentru Dinamo

„Marcel Vela vibrează ca dinamovist”

„Trebuie puțină voință și puțină asumare din partea Guvernului. Totul s-ar putea simplifica printr-o decizie la nivel guvernamental, iar lucrurile s-ar debloca instant. 

Calitatea de dinamovist a lui Marcel Vela a fost un element important, dar totodată problema stadionului e una pe care o are în ogradă și care trebuie rezolvată. Până la urmă, e firesc să-și aplece atenția (n.a - spre stadion), cu atât mai mult cu cât vibrează ca dinamovist și înțelege necesitatea construirii unui nou stadion

Înțelege și faptul că au fost niște angajamente pe care România n-a reușit să și le onoreze integral până acum, în privința finalizării stadioanelor pentru EURO. Și ca ministru, dar și ca dinamovist, acționează așa cum trebuie, așa că îi urez succes în demersul pe care îl face”, a declarat actualul deputat, la GSP Live. 

  • Cum situația juridică a stadionului Dinamo rămâne în continuare în ceață, dinamoviștii și-au îndreptat atenția către vechiul velodrom, din spatele stadionului Dinamo, cel care aparține de Clubul Sportiv.
  • Speranțele suporterilor stau în posibilitatea ca MAI, instituția condusă de Marcel Vela, să obțină o Hotărâre de Guvern prin care velodromul să fie dărâmat, acest lucru fiind blocat de mai multe asociații care nu sunt de acord cu intrarea buldozerelor pe amplasamentul învechitei piste de ciclism.

Conexiunile lui Marcel Vela cu fotbalul: o promovare istorică, clinciuri cu arbitrii, țeapă cu un antrenor controversat

Marcel Vela se implică în construirea noului stadion Dinamo 

În luna iulie a acestui an, Marcel Vela, ministrul de Interne al României, a vizitat Velodromul din „Ștefan cel Mare”, unde a dat asigurări că lucrările pentru noul stadion vor începe în scurt timp. Tot atunci, Vela a primit un tricou, o eșarfă și un card DDB din partea suporterilor-acționari ai lui Dinamo, prezenți la întâlnire.

+27 FOTO

Cine este Andrei Gerea

Andrei Dominic Gerea, fost ministru al Economiei din partea PNL în Cabinetul Ponta II și fost ministru al Energiei din partea ALDE în Cabinetul Ponta IV, e recunoscut drept un mare fan al „câinilor”. Acesta face parte din programul socios „DDB”, fiind membru de Elită, statut care presupune cotizarea cu 1.948 euro anual.

Citește și alte știri despre Dinamo:

DINAMO. EXCLUSIV Reprezentanții DDB iau în calcul cel mai negru scenariu în privința lui Pablo Cortacero: „Ce bani ai tu?”

DINAMO. VIDEO Atac frontal la Bogdan Bălănescu: „Și-a bătut joc și a dus echipa la retrogradare, dar e păstrat în club

EXCLUSIV Acuze extrem de grave! Ies la iveală noi detalii despre haosul de la Dinamo: „Se fura și hârtia igienică de la Săftica, iar jucătorii cotizau să joace”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
blackknight
blackknight  •  19 August 2020, 10:57

pentru dinamo e bine ca i se face stadion DAR... as prefera ca echipele gen dinamo, steaua etc sa isi faca stadionul din banii lor, nu din banii statului! nu mi se pare corect pentru nici un club sa profite de asta! Sunt dinamovist, dar as prefera ca sa nu mai existe bani dati de stat pentru stadioane, biserici etc in romanica!

191168001870190
Neculai Macovei  •  18 August 2020, 23:50

Încet, încet, ajungem ca in 89, miliție, armata, județene de partid!

394966434424757
Mihai Dinu  •  18 August 2020, 23:38

"Trebuie putina vointa si putina asumare din partea Guvernului. Totul s-ar putea simplifica printr-o decizie la nivel guvernamental, iar lucrurile s-ar debloca instant". A spus totul!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează