FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. VIDEO Atac frontal la Bogdan Bălănescu: „Și-a bătut joc și a dus echipa la retrogradare, dar e păstrat în club”

Articol de - Publicat marti, 18 august 2020 18:21 / Actualizat marti, 18 august 2020 18:46

DINAMO. Îndepărtarea lui Ionel Dănciulescu din „Ștefan cel Mare” continuă să provoace ecouri.

Invitat la GSP Live, deputatul Andrei Gerea, membru DDB Elite, i-a criticat pe spanioli pentru decizia luată în privința lui Dănciulescu, cel care în această primăvară își donase trofeele și medaliile câștigate alături de Dinamo pentru a face rost de bani pentru licență. Totodată, fostul ministru al Economiei și al Energiei l-a criticat pe Bogdan Bălănescu, personaj care, cel puțin deocamdată, a rămas în club. 

„Stăteau în salariul lui Dănciulescu? Uite, sunt dispuși să joace pe Arena Națională și să plătească pentru confortul unor oameni care vor sta la lojă, în loc să-l țină pe acest om la club. Acest om era un simbol, orice jucător tânăr își dorește să crească alături de astfel de oameni. Tu ce exemplu dai? Aici a fost o greșeală. 

Deocamdată, Bălănescu e bine acolo. Nimeni nu răspunde în mod real pentru debandada de la Dinamo din ultimii ani. Care e simbolistica? Cel care își donează trofeele pentru Dinamo e dat afară, iar cel care și-a bătut joc de unul dintre cele mai mari bugete din Liga 1 și care a dus echipa aproape de retrogradare este păstrat. Care e logica aici?”, a declarat Andrei Gerea, la emisiunea GSP Live. 

Ionel Dănciulescu a fost demis din funcția de director sportiv al „câinilor”. În locul acestuia, Pablo Cortacero l-a numit pe Rufo Collado, fost fotbalist profesionist vreme de 9 ani, ex-director sportiv la Granada, un personaj care a participat încă de la început la tratativele cu Ionuț Negoiță.

EXCLUSIV Motivul halucinant pentru care Ionel Dănciulescu a fost mazilit de Dinamo: a plătit pentru un „fake news”

Cine este Andrei Gerea

Andrei Dominic Gerea, fost ministru al Economiei din partea PNL în Cabinetul Ponta II și fost ministru al Energiei din partea ALDE în Cabinetul Ponta IV, e recunoscut drept un mare fan al „câinilor”. Acesta face parte din programul socios „DDB”, fiind membru de Elită, statut care presupune cotizarea cu 1.948 euro anual.

Citește și alte știri despre Dinamo:

DINAMO. EXCLUSIV Reprezentanții DDB iau în calcul cel mai negru scenariu în privința lui Pablo Cortacero: „Ce bani ai tu?”

EXCLUSIV Acuze extrem de grave! Ies la iveală noi detalii despre haosul de la Dinamo: „Se fura și hârtia igienică de la Săftica, iar jucătorii cotizau să joace”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
blackknight
blackknight  •  19 August 2020, 10:55

asa e in romania... cand vine un strain pe orice functie brusc creste patriotismul in noi (asa a fost si cu antrenorul german de la nationala). lasati-l ma sa faca treaba si comentati dupa! sigur e posibil sa fie si un fiasco, dar hai sa nu ne antepronuntam, mai ales cand avem interese proprii!

2761170407250817
Willy Dany Cerebel  •  19 August 2020, 00:10

Lasati spaniolii sa faca transferuri.Au vrut sa-i ia pe Fofana si Fernandes de la Gaz Metan Medias ,dar vin alti si ii fura...Macar sa-l ia pe Fernandes de la Gaz Metan ca e liber de contract si sa-i cumpere pe Cardoso si Chamed. Sunt jucatori care pot decide un meci. Ce mult mi-as dori sa vina Budescu la Dinamo chiar daca costa un milion de euro...!!!!

ucv1948
ucv1948  •  18 August 2020, 23:55

Balanescu daca isi ducea anul asta planul pana la capat avea statuie la Craiova. Dar nu-i timpul pierdut... Iuda , fa-ti treaba pana la capat !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close