FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA 0-1

Culmea echităţii! Săpunaru şi Stanciu au făcut semne obscene fanilor! Primul a fost suspendat, stelistul nici n-a fost chemat la comisie

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 aprilie 2016 09:29

Comisia de Disciplină i-a interzis fundaşului să joace o etapă din cauza gesturilor obscene la adresa publicului, însă stelistul nici măcar n-a fost convocat pentru fix acelaşi tip de comportament.

Steaua le-a produs pagube majore celor de la Pandurii Tg. Jiu după meciul de miercuri seară, de la Severin. În afara faptului că i-a luat toate cele 3 puncte, campioana i-a scos din joc grupării gorjene doi fotbalişti-cheie. Croatul Mrzljak a fost eliminat, iar Săpunaru a fost judecat şi suspendat ieri pentru ieşirea pe care a avut-o după finalul jocului, când a intrat într-o contră verbală cu fanii care îl înjurau. Le-a răspuns şi el la fel, i-a scuipat şi le-a arătat semne obscene. Arbitrii au observat aceste lucruri, i-au oprit legitimaţia de joc, iar ieri comisia i-a aplicat o amendă de 1.300 de euro plus o suspendare de un joc.

Doar Săpunaru a fost penalizat, nu şi stelistul Nicuşor Stanciu. Care a fost protagonistul unor evenimente trase la indigo după cele în care a fost implicat şi Săpunaru. Stanciu le-a arătat degetul mijlociu suporterilor din spatele băncii Stelei, lucru surprins de camerele TV. Inclusiv decarul campioanei a confirmat gesturile: şi-a cerut scuze într-o postare pe un site de socializare. Cu toate acestea, lui nu i s-a oprit legitimaţia şi nici n-a făcut obiectul unei judecăţi ieri, la Comisia de Disciplină.

CONCLUZIA: pentru acelaşi tip de fapte, petrecute în acelaşi timp şi aproape în acelaşi loc, Săpunaru a fost suspendat şi va lipsi în meciul cu Astra, de marţi, de la Giurgiu, în timp ce Stanciu va avea drept de joc şi va fi titular mâine pentru trupa lui Reghecampf în confruntarea cu ASA Tg. Mureş, de pe Arena Naţională.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (223)
craz1est
craz1est  •  04 Aprilie 2016, 16:40

Eu sunt dinamovist si am sa fiu impartial; Cred ca gestul lui Stanciu nu se compara cu cel al lui Sapunaru, care s-a comportat ca un golan, atat prin atitudinea din teren, gesturi, mimica si declaratii. Daca nu ma insel Sapunaru mai mult a stat cu degetele mijloci pe sus decat sa joace fotbal. Stanciu in schimb este un baiat cuminte, fara antecedente, probabil a fost si el avertizat, iar la o recidiva va fi pedepsit. Cred ca la final, Steaua va fi campioana Romaniei, deoarece in meciul direct, Astra nu a aratat ca are forta. Alibec si-a cam dat toata portia de goluri din playoff in meciul cu Dinamo .

valiro
valiro  •  04 Aprilie 2016, 15:39
Postat de Solomon Neagu pe 02 Aprilie 2016, 21:35

Da stiam ca si Gazeta Sporturilor este antIstelista,dar de la a arata un degen unora care te injura si pana la circul facut de acest bufon Sapunaru care si-a aruncat tricoul de pe el in timpul meciului,si-a incitat si indemnat colegii ca sa paraseasca terenul,a intrat in clinci direct cu fanii cu care s-a injurat si scuipat este cale lunga,dar stie ca de obicei doar cei buni sunt dusmaniti ! Nu sunt de acord cu gestul lui Stanciu dar de Ropotan ce spuneti dragi "Gazetari"ca parca si Ropo se injura si scuipa cu fanii stelisti ????

Tu de ce minti cand spui ca Gazeta e antistelista ? Craitoiu e ruda cu antrenorul lor stie oricine asta.

ultras_tei.
ultras_tei.  •  03 Aprilie 2016, 18:02

Comisiile protejeaza temeinic echipa partidului rosu fosta steaua actuala fcsBitesti. E clar. Cartile sunt facute sa ia scarbelle campionatu. Asta e. Trebuie suspendati cat mai multi jucatori adversi, antrenori,conducatori doar-doar o lua si scarbba campionatu. Doar arbitrii nu trebuie suspendati ca astea sunt cheia angrenajului fcsBitestiului, fara ei, istoria lor parca nici nu ar fi existat. Asta e.

Vezi toate comentariile (223)
Comentează