FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum a ratat Gigi Becali 10 milioane de euro în această vară pentru un jucător: "Lejer lua banii ăștia"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 septembrie 2018 18:34

Anamaria Prodan a recunoscut că FCSB îl putea vinde pe Dennis Man în această vară pe zece milioane de euro, iar în cazul în care s-ar fi calificat în grupe, prețul ar fi putut crește la 20 de milioane.

Agentul de jucători n-a dat numele echipei, însă toată vara s-a scris despre un interes major al celor de la AS Roma pentru fotbalistul de 20 de ani de la FCSB.

"Lejer putea fi vândut Man. 10 milioane cu ochii închişi. Şi mai mult. Steaua încă vinde pe milioane. Dacă juca în cupele europene, avea dreptate Gigi, puteai să urci la 20 de milioane de euro cu Man.

Noi ne-am obişnuit cu ideea că românii nu se mai vând. E adevărat, românii nu mai au cotă. Dar în continuare cred că Steaua Bucureşti poate să ceară cât vrea, mai ales Gigi, care nu are nevoie de bani", a declarat Anamaria Prodan, la Telekom Sport.

Dennis Man a adunat 68 de meciuri la FCSB pentru care a marcat 17 goluri și a oferit 10 pase decisive.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
polistul68
polistul68  •  06 Septembrie 2018, 08:17
Postat de Nick Rasu pe 05 Septembrie 2018, 22:47

Prodanca asta nu e doar proasta...e si tampita daca ea crede ca cineva ar fi dat 10 milioane pe un fotbalist atat de prost...20...hahaha...cine stie ce a fumat...

E...sti si tu cum merg treburile...se face un aranjament cu un club, din Italia sau Spania( cu englezii sau nemtii e mai greu...)....se scrie ceva de interes..si de 10 mil..doar-doar i pacalesc pe niste rusi sa plateasca 3-4 mil....si jucatorul va pleca imediat acolo......ca i place proiectul, ca au planuri mai de viitor, ca antrenorul l-a vrut in mod expres....si alte "sifoane" de-astea.

859779594095355
Nick Rasu  •  05 Septembrie 2018, 22:47

Prodanca asta nu e doar proasta...e si tampita daca ea crede ca cineva ar fi dat 10 milioane pe un fotbalist atat de prost...20...hahaha...cine stie ce a fumat...

romeverest
romeverest  •  05 Septembrie 2018, 22:44

Voi chiar mai aveti puterea sa ascultati toate elucubratiile acestei fiinte ?? Ce manager normal la cap poate oferi 10 mil. de euro pentru Man ?? Woody Woodpecker nu a vandut in toata cariera ei vreun fotbalist la aceasta suma in vreun campionat care conteaza, respectiv in vestul Europei !! Pe Nicusor Stanciu l-a dus la Anderlecht tocmai secundul lui Daum, iar cu jucatorii romani care activeaza in campionatele mai puternice, respectiv Tatarusanu, Pantilimon, Chiriches,Maxim, Andone sau Bicfalvi, impresara nu are nici-o treaba !! Respectiva s-a apucat de meseria asta profitand de o conjuctura favorabila. Fratii Becali aveau probleme cu justitia, iar sotul nu transfera jucatori, decat numai pe aceia care semnau anterior cu sotia-impresar !! Multa galagie pentru nimic !!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează