FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Prima reacție a lui Dică la aflarea numelui noului antrenor de la FCSB: „Nu cred că va sta nimeni în picioare în timpul meciurilor”

Nicolae Dică (42 de ani) a comentat numirea lui Leonard Strizu (55 de ani) în funcția de antrenor principal, în acte, la FCSB.
Nicolae Dică (42 de ani) a comentat numirea lui Leonard Strizu (55 de ani) în funcția de antrenor principal, în acte, la FCSB.

Articol de GSP - Publicat marti, 29 noiembrie 2022 19:29 / Actualizat marti, 29 noiembrie 2022 19:42

Nicolae Dică (42 de ani) a comentat numirea lui Leonard Strizu (55 de ani) în funcția de antrenor principal, în acte, la FCSB

Gigi Becali a fost nevoit să găsească un antrenor cu licență PRO pentru a sta lângă Mihai Pintilii pe banca celor de la FCSB în Superligă. A apelat la o soluție la îndemână, Leonard Strizu, fost tehnician la „satelitul” Unirea Constanța, acuzat în trecut că își lovea jucătorii. 

Asta le întrece pe toate! Tribuna noului stadion din Superliga, construită în jurul unei clădiri
PROIECT
Asta le întrece pe toate! Tribuna noului stadion din Superliga, construită în jurul unei clădiri

Nicolae Dică, după numirea lui Leo Strizu la FCSB

„Strizu era antrenor la echipa a doua, aveam discuţii mereu. La două-trei zile venea şi stăteam de vorbă la birou, în funcţie de ce jucatori îi dădeam. Are licenţa PRO, e la îndemână. Asta cred că a contat foarte mult. 

Nu l-am văzut să bată jucători, nu am asistat la meciuri, nu am fost niciodată la echipa a doua şi chiar nu pot să mă pronunţ.

Nu ştiu ce discuţii au avut ei acolo. Eu nu cred că va sta nimeni în picioare în timpul meciurilor. Dacă asta este situaţia în momentul ăsta... jucătorii ştiu că Pintilii nu poate să dea indicaţii şi că Strizu transmite. 

Acum, depinde, cum se va adresa jucătorilor, ce le transmite. Nu aţi văzut cât de important e şi un translator la o echipă?”, a declarat Nicolae Dică la Orange Sport.

Noul antrenor al lui FCSB, acuzat de un fost jucător: „Efectiv te bătea! Palme, pumni, o spaimă continuă”

Leonard Strizu a mai activat în cariera de antrenor la Unirea Constanța, satelitul din Liga a doua al celor de la FCSB. Pe banca dobrogenilor, Leonard Strizu a rezistat numai 20 de partide, palmaresul lui fiind de 5 victorii, 3 egaluri și 12 înfrângeri.

Prima reacție a lui Dică la aflarea numelui noului antrenor de la FCSB: „Nu cred că va sta nimeni în picioare în timpul meciurilor”
Leo Strizu

Leonard Strizu, noul tehnician al roș-albaștrilor, a fost acuzat de Andrei Pavelescu, un fost elev de-ai săi, că își bătea jucătorii: „„Mi-a dat o palmă, apoi m-a ținut pe bancă 3 ani!”, spunea Andrei Pavelescu, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, în luna iulie a acestui an.

VIDEO. Marian Pleașcă povestește cum a fost marginalizat la FCSB și dat la o parte de Dică

Citește și alte știri despre FCSB:

EXCLUSIV Ștucan l-a înfruntat în direct pe Nicolae Dică: „Înseamnă că ai tu o problemă! În Anglia, e o formă de grobianism”

EXCLUSIV FCSB. „Pintilii nu e și nici n-are voie să fie antrenor!” » Șeful Școlii FRF de Antrenori nu stă la discuții cu Gigi Becali: ce sancțiuni prevede regulamentul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
istet10
istet10  •  30 Noiembrie 2022, 16:04
Postat de George0403 pe 30 Noiembrie 2022, 06:45

Cât amatorism la FCSB... Cândva clubul era antrenat de Olăroiu, Zenga, Protasov...acum îl numești pe Strizu!

Deci nu clubul, patraonul e cu bai.

VanBasten
VanBasten  •  30 Noiembrie 2022, 08:31

Paradoxul lui Dica este ca el statea in picioare in timpul meciurilor dar, in acelasi timp, in genunchi in fatza patronului. Era suficient un telefon sau o hartie. Si sa nu uitam de Silkeborg. Umilinta suprema.

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  30 Noiembrie 2022, 07:46
Postat de vasileroaita pe 29 Noiembrie 2022, 20:36

La echipa unde conduc Becali, Meme Stoica și Mustață, era nevoie de un antrenor... pușcăriaș!!!

Mai bine isi schimba numele in ZEGHEsebe

Vezi toate comentariile (16)
Comentează