FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Fabulos! Cum a salvat-o Ionuț Popa de la retrogradare pe Poli Timișoara: „A visat noaptea că trebuie să mergem la Arsenie Boca!”

Ionuț Popa și-a ras mustața după ce a salvat-o pe Timișoara de la retrogradare
Ionuț Popa și-a ras mustața după ce a salvat-o pe Timișoara de la retrogradare

Articol de GSP - Publicat luni, 20 aprilie 2020 13:51

Gabriel Cânu (39 de ani), fost fotbalist, a povestit la GSP Live un episod hazliu petrecut la ACS Poli Timișoara, cu antrenorul Ionuț Popa (67 de ani) în prim-plan. 

Cânu a povestit cum a ajuns întreg lotul bănățenilor la mormântul lui Arsenie Boca, după un vis al antrenorului Ionuț Popa: 

„Am plecat cu două zile înainte la Mediaș și ce crezi că am făcut? Visase domnul Ionuț Popa că trebuie să mergem pe la Arsenie Boca, la mănăstire, cu o seară înainte. În drum spre Mediaș ne-am abătut, am făcut un ocol de 3-4 ore, am mers la mănăstire și am stat puțin la mormânt, până a trecut toată echipa. Apoi ne-am continuat drumul și am ajuns la Mediaș. 

El era un povestitor și un intrigator foarte bun, mă gândesc că a fost dorința lui ca să aibă un ajutor pentru meciul ăla cu Gaz Metan. Cum îi plăcea să facă mereu glume a spus «Băi, eu am visat că trebuie să mergem la Arsenie Boca și va fi bine meciul ăsta». Era coadă, am stat vreo jumătate de oră la coadă. Citeam pe cruci, ne uitam care dintre stareți a trăit mai mult, erau și de 90 de ani, și de 100, chiar mă gândeam «Uite viață frumoasă, liniștită, trăiești 100 de ani, nu ca la fotbal, stres și teroare»”. 

VIDEO Cânu povestește cum a ajuns tot lotul Timișoarei la mormântul lui Arsenie Boca

Meciul despre care vorbește Cânu a fost unul decisiv pentru ACS Poli Timișoara, jucat împotriva lui Gaz Metan Mediaș și încheiat la egalitate, scor 2-2. În urma acelui meci, bănățenii au ajuns pe locul care i-a dus la baraj și s-au salvat de la retrogradare după ce au învins-o pe UTA Bătrâna Doamnă (2-1 în tur și 3-1 în retur).

14 puncte penalizarea avut gruparea lui Ionuț Popa în acel sezon

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:

Mărturiile unui fost fundaș central acuzat de două ori de blat de Porumboiu și Iancu: „Tot timpul am fost curat, două zile nu am mâncat după acel meci!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează