FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VICTORIA BRĂNEŞTI, LUNI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Cum crezi că va decurge relaţia dintre Gigi Becali şi Ilie Dumitrescu?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 august 2010 00:00

Patronul Stelei trebuie să fie atent, deoarece există un precedent care arată că noul antrenor al roş-albaştrilor nu tolerează imixtiunea finanţatorului.

În 2003, el a demisionat de la FCM Bacău după ce Sechelariu, proprietarul clubului, a vrut să-i impună să renunţe la Chiorean, un fundaş pe care Ilie îl folosea ca titular, iar acesta a renunţat la post fără nici o ezitare. De atunci au trecut 7 ani în care Dumitrescu n-a mai pregătit nici o formaţie românească.

Cum crezi că va decurge relaţia dintre Gigi Becali şi Ilie Dumitrescu?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (68)
doris2001
doris2001  •  12 August 2010, 21:32

DEJA S-A AJUNS LA SATURATIE CU STIRILE DESPRE CE CACAO A MAI HALIT JIJI SAU CE PAPAGAL MAI ADUCE ANTRENOR ! O SA AJUNGETI CA DACA VA AFISATI PE STRADA CA SUPORTER AL STELEI SA FITI LINSATI, PT. CA LUMEA DEJA SE SUFOCA CU STIRILE DIN TOATA MASS-MEDIA DESPRE PORCARIILE INTAMPLATE LA STEAUA. DACA UN CIOBAN ORDINAR SI FUDUL, CU PALAT, A AJUNS SA VA REPREZINTE, MILA MI-E DE VOI. MACAR FITI MAI REZERVATI, CA STEAUA E INJURATA CHIAR SI DE FOSTII LOR FOTBALISTI, CHIAR EXACT CEI MAI MARI !

aure
aure  •  12 August 2010, 00:02

steaua va merge prost! becali va face investiti proaste pt are o strategie de incepator! Planu lu Piturca era bun si cu putin noroc il lasa pe Becali pe margine definitiv!!! prafu se alege de steaua! Cineva trebe sa ii ia Steaua lu Becali si o va pierde dar din pacate anu ala e cam indepartat!

greatoffers
greatoffers  •  11 August 2010, 23:52

Salut! Ai 5 minute libere pe zi? Vrei sa faci bani in acest timp? Nimic mai simplu!!!Intra pe acest blog greatoffers-4u . bl o gs pot . c+o+m / p / p tc . ht ml (fara spatii si ) si afla cum poti face o suma frumusica de bani stand doar 5 minute pe zi in fata calculatorului.Totul este real si gratuit!Orice persoana poate beneficia de acest lucru! Succes! Curand vor mai fi adaugate si alte lucruri.Viziteaza intreg blogul pentru a vedea toate ofertele gratuite existente acolo.Ai doar de castig

Vezi toate comentariile (68)
Comentează