FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

DAN NISTOR LA CRAIOVA // Gigi și Piți în luptă directă: Nistor e potul cel mare! Pițurcă a plusat primul » Ce va face Becali?

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 ianuarie 2020 09:30

Gigi Becali și Victor Pițurcă, doi pasionați de poker, se luptă pentru primele locuri în Liga 1, dar mai au o țintă comună: Dan Nistor. Craiova a mutat prima și a făcut o ofertă de 300.000 de euro pentru mijlocașul lui Dinamo. Rămâne de văzut ce va face FCSB. 

Dan Nistor, 30 de ani, a fost și pe lista lui Gigi Becali la FCSB. Înainte de Revelion patronul lui FCSB spunea că îl va lua pe Dan de la Dinamo. Aceasta ar putea fi și unul dintre motivele care îl împing pe Mihai Rotaru, finanțatorul Craiovei, să urgenteze afacerea, întrucât ar obține un succes în fața rivalului său. 

Rămâne de văzut dacă Becali va intra într-o licitație pentru a-l lua pe mijlocașul „câinilor”. Inițial, el intenționa să plătească ori o sumă mică și să-l ia de acum pe Nistor, ori să-l ia gratis și să-i plătească lui un salariu lunar de peste 25.000 de euro. Acum, rămâne de văzut cum va răspunde patronul FCSB după mutarea făcută de olteni.

În trecut, Gigi a mai făcut o afacere cu Dinamo, după ce a plătit  doar 250.000 de euro pentru aducerea lui Harlem Gnohere, aflat în ultimele 6 luni de contract cu formația alb-roșie. 

Citește și: 

Rocadă între rivale: Ivan Martic, unul dintre cei mai vechi jucători ai Craiovei, ar putea ajunge la Dinamo, în „afacerea Nistor”!

PCH, reacție dură după informația că Dan Nistor pleacă la Craiova: „Plătește cineva cu postul? Eventual cel care l-a săpat și pe Rednic...”

Transferul lui Dan Nistor la Craiova l-a scandalizat pe Florin Prunea: „300.000 de euro e o sumă penibilă! Sunați-l pe Negoiță!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (14)
zorrozabal
zorrozabal  •  04 Ianuarie 2020, 16:59

O cacealma de a lui Piturca-mizand pe esecul negocierilor-pentru a si crea un alibi sa rupa unilateral contractul ca sa plece in Oman!Iar Becali-alt poker-ist-nu are nevoie de nici un Nistor!Anul asta castiga lejer campionatul! Are sanse reale sa termine sezonul regulat pe primul loc(daca castiga si restanta cu finu'Pandele),iar in play off are"in mana" quinta royala-adica... cooperativa de cinci!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  04 Ianuarie 2020, 12:17

Jiji n are bani ...dar nu iasa de prost ca Piti ...i l lasa pe Nistor sa se spele cu el pe cap ...

ctinescu
ctinescu  •  04 Ianuarie 2020, 12:01
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ce raspuns prompt ai avut ac :)))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează