FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Dan Petrescu acuză o conspirație: „Toată lumea s-a plictisit de noi. Nimeni nu mai vrea să fie CFR campioană”

Dan petrescu, antrenor CFR Cluj/ foto: Imago Images
Dan petrescu, antrenor CFR Cluj/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 04 martie 2023 18:21 / Actualizat duminica, 05 martie 2023 02:29

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a vorbit despre greșelile de arbitraj de la meciul cu UTA (2-1), la conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi.

  • Sepsi - CFR Cluj se joacă luni, de la ora 20:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1

Antrenorul lui CFR e de părere că echipa sa nu a fost avantajată de deciziile lui Rusandu și acuză o conspirație împotriva „feroviarilor”.

Dan Petrescu, previziune sumbră: „M-am săturat de ce se întâmplă. O să ajungeți la vorbele mele” » Cum l-a enervat comentatorul de la Napoli - Lazio
CFR CLUJ
Dan Petrescu, previziune sumbră: „M-am săturat de ce se întâmplă. O să ajungeți la vorbele mele” » Cum l-a enervat comentatorul de la Napoli - Lazio

VIDEO. Dan Petrescu: „CFR nu este avantajată de arbitri. Lumea s-a săturat să fim noi campioni”

„Nu înțeleg de ce s-a zis că au fost greșeli pro CFR. Greșelile au fost întoarse de VAR. Penalty-ul nostru despre care s-a zis că nu a fost s-a ratat. Am dat gol și s-a dat fault în atac. A dat cartonașul roșu la Maglia. Deci nu am fost avantajați. 

S-a zis că trebuia penalty la duelul lui Sava (n.r. - portarul lui CFR) cu Milosevic și la un fault asupra lui Cvek în careul celor de la UTA. Penalty-ul nostru trebuia să se dea, a fost mai clar. Deci nu au fost greșeli dacă VAR-ul a corectat. 

La penalty-ul obținut de Maglica a fost o atingere la genunchi și a rămas decizia inițială. A fost o exagerare. CFR a fost dezavantajată pe parcursul sezonului. Se încearcă acum înainte de play-off să se spună că CFR e avantajată, să se pună presiune invers. Toată lumea s-a plictisit de noi, nu mai vrea nimeni să fim campioni”, a declarat Dan Petrescu.

4 greșeli și jumătate pro-CFR Cluj, una contra „feroviarilor”

  1. Minutul 24. La 1-0 pentru clujeni, după un duel în careu între Anton Maglica și Andrei Chindriș, arbitrul Lucian Rusandu a decis să dicteze penalty în favoarea clujenilor, în ciuda protestelor jucătorilor de la UTA. După decizia lui Rusandu, aribitrul din camera VAR, Szabolcs Kovacs, a validat-o, la capătul unei așteptări de aproximativ 3 minute. Deși faza a fost revăzută la VAR, reluările TV nu dau dreptate brigăzii de arbitri. Pe imaginile arătate în direct, nu se vede un contact între fundașul de la UTA și atacantul clujenilor, nefiind circumstanțe pentru acordarea unui penalty. După ce VAR a confirmat decizia lui Lucian Rusandu, Ciprian Deac a fost cel care a executat penalty-ul. Decarul campioanei a bătut slab și a trimis mingea peste poarta Kucher.
  2. Minutul 45+2. Janga a făcut 2-0, dar golul a fost anulat. Validat inițial de brigada lui Lucian Rusandu, reușita a fost invalidată de VAR. După câteva minute în care arbitrii din camera VAR au analizat faza, "centralul" a fost chemat să revadă faza la marginea terenului. Ulterior, acesta a anulat golul pentru un fault în prealabil de Kolinger, la Vukcevici. Reluările TV au arătat că decizia de a întoarce faza și a dicta fault a fost una corectă. Mijlocașul de la UTA fiind cel care lovește mingea, iar fundașul de la CFR Cluj îl lovește în spate.
  3. Minutul 70. Lucian Rusandu a avut din nou nevoie de VAR pentru a întoarce o decizie. Maglica a avut o intervenție dură, cu talpa pe glezna lui Vukcevic, și inițial a văzut doar cartonașul galben. Cei din camera VAR au analizat faza, iar după câteva minute, Lucian Rusandu a mers la marginea terenului. A revăzut faza și a schimbat decizia, eliminându-l pe Maglica. Decizia a fost una corectă, atacantul lui CFR Cluj având o intrarea dură asupra adversarului, care nu a putut să mai continue meciul.
  4. Minutul 72. Ciprian Deac intră necugetat la Roger şi vede doar cartonaşul galben. E o decizie la limită, veteranul clujenilor neavând nicio intenţie să joace mingea, dar faultul nu a avut intensitate. duelului.
  5. Minutul 87. UTA trebuia să primească un penalty pe finalul meciului cu CFR, neacordat. Portarul Sava l-a faultat clar pe atacantul Milosevici, care a rămas cu nişte urme urâte în urma duelului. „La ăsta dai două penalty-uri", a spus Helmut Duckadam, la emisiunea "Fotbal Club”.
  6. Minutul 88: Otele l-a doborât în careu pe Cvek, Rusandu a lăsat jocul să continue. Trebuia să acorde penalty pentru CFR, iar VAR nu a intervenit.

Citește și:

Ce avere are, de fapt, Adrian Mititelu: „Sunt multe proprietăți, cam atât valorează”
FCU Craiova
Ce avere are, de fapt, Adrian Mititelu: „Sunt multe proprietăți, cam atât valorează”
Ion Crăciunescu, stupefiat de Kyros Vassaras: „Băi băiatule, îți bați joc de noi?”
CCA
Ion Crăciunescu, stupefiat de Kyros Vassaras: „Băi băiatule, îți bați joc de noi?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
cris210
cris210  •  06 Martie 2023, 19:44

De acord, și eu m-am săturat.

atthur
atthur  •  06 Martie 2023, 12:50

Ce??? Deja ai uitat,danpenalty cum ai câștigat anul trecut??? Dar acum dii,trei,patru ani???? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Chris.Dumitrescu
Chris.Dumitrescu  •  05 Martie 2023, 17:40
Postat de anticenzuralasport pe 05 Martie 2023, 10:19

Ce mă ??? Crăciunescu a spus că a fost joc periculos deci nu penalty dar că Sava trebuia eliminat de ce nu ai mai înțeles ???La Deac la fel...Regulamentar trebuia că jocul sa fie la limita de a fi încheiat de arbitru înaintea minutului 90 pentru jocul dur practicat de CFR...Cred că jucătorii au rămas cu indicațiile de la meciul cu Lazio când au fost atenționați că nu este VAR și duritățile pot scăpa...Să existe un antrenor cu licență Pro care să facă jocul echipei în funcție de VAR ,să fie public asta ... numai Romania poate rămâne fără urmări...

Craviunescu sa stea la pensie ca octogenarii. Nu a vazut unele chestii cand era arbitru, acum le vede?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează