FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu anunță alte 3 mari lovituri pentru fotbalul românesc: Ianis Hagi, Man și Bancu, următorii fotbaliști care se vor transfera pe bani mulți!

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 aprilie 2019 14:02

Dan Petrescu este de părere că, în prezent, în Liga 1 sunt trei jucători care pot ajunge oricând la nivelul la care a ajuns Răzvan Marin: Ianis Hagi, Man și Bancu.

Antrenorul de la CFR Cluj n-a vrut să ofere numele celor trei pentru a nu apărea speculații în presă. Totuși, jurnalistul GSP.ro, Remus Răureanu, a aflat numele fotbaliștilor și le-a spus în cadrul unei emisiuni la TV Digi Sport.

„Știu la cine se referă Dan Petrescu. E vorba despre Ianis Hagi, Dennis Man și Nicușor Bancu”, a spus Remus Răureanu.

Deși Dan Petrescu îl consideră un jucător important pe Bancu, fotbalistul Craiovei a fost criticat dur după Suedia - România, scor 2-1. Bancu se va întâlni cu echipa lui Dan Petrescu duminică, de la ora 20:30, într-un meci în play-off.

Citește și:

Dan Petrescu: „Nu mi-am revenit după eșecul cu Astra” + când revine George Țucudean la antrenamente

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
1181489102022068
Oana Stanciu  •  07 Aprilie 2019, 10:15

Bancu este un fotbalist bun, dar folosit prost. La calitățile lui: tehnică, șut, știința jocului, constituție atletică și forță fizică, el poate face cărțile într-un meci, dar nu ținut fundaș stânga unde nu-i place și după 2-3 mișcări mai în față, uită că a lăsat locul liber și s-a creat un bulevard fără obstacole în „circulația rutieră”. Cred că postul lui este oriunde, cu condiția să fie pe mijlocul terenului.

ray51
ray51  •  07 Aprilie 2019, 10:01

Greu de crezut ca macar unul dintre cei 3 sa ajunga la CFR. Bursucul se va multumi cu alti 3-4 fotbalisti portughezi si ... basta!

1615275382087697
Yuri Firsov  •  07 Aprilie 2019, 07:24

POATE MAN SI SI HAGI!!!BANCU NU ARE VALUARE FIID ""UMFLAT""DE PRESA!!!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează