FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ, DUMINICĂ, DE LA 20:30

Dan Petrescu: „Nu mi-am revenit după eșecul cu Astra” + când revine George Țucudean la antrenamente

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 aprilie 2019 16:26

Dan Petrescu (51 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a susținut conferința de presă premergătoare partidei cu CSU Craiova.

„Sunt convins că de la vară trebuie lotul să se refacă puțin. Cred că principalul obiectiv al lui CFR este să se califice într-o grupă europeană. În primul rând, financiar ar fi fantastic. Acesta este obiectivul meu numărul 1 în acest mandat, să calific echipa într-o grupă europeană.

Vă dați seama că nu va fi bine dacă vom pierde titlul, dar este obiectivul numărul 1, și anul trecut ar fi fost bine dacă echipa mergea în grupele Europa League. Din punctul meu de vedere, CS U Craiova va fi foarte motivată în acest moment, stadionul va fi plin şi sunt convins că îi va ajuta din primul până în ultimul moment", a declarat Dan Petrescu la conferința de presă, citat de TV Digi Sport.

Echipa din Ardeal vine după o înfrăngere dură pe teren propriu, împotriva Astrei, scor 1-3, în semifinalele Cupei României.

„Nici acum nu mi-am revenit 100% după eșecul acesta, nici jucătorii nu şi-au revenit 100% şi e normal acest lucru. Dacă nu suferi după o înfrângere, înseamnă că nu te interesează şi nu eşti nici jucător de fotbal, nici antrenor”, a mărturisit Petrescu.

Întrebat despre George Țucudean, golgeterul campionatului, cu 17 goluri marcate, tehnicianul a declarat: „Din ce am ințeles eu, de săptămâna viitoare începe antrenamentele. De luni sau de marți. Normal că durează ceva, nu poate să intre imediat, dar noi sperăm că la returul de play-off să fie".

CFR este pe primul loc în clasamentul din play-off, cu 36 de puncte, clujenii având un evantaj de 5 puncte față de FCSB, ocupanta locului secund.

Citește și:

FCSB s-a PRĂBUȘIT în preferințele caselor de pariuri! Cota steliștilor pentru titlu e uriașă + CFR Cluj, marea favorită

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
ray51
ray51  •  06 Aprilie 2019, 08:57

Va fi un meci urat si fara goluri.

intoxicatie_cu_fc_fcsb
intoxicatie_cu_fc_fcsb  •  05 Aprilie 2019, 20:20
Postat de Anton Pan pe 05 Aprilie 2019, 18:59

catelusii militieni fara echipa, fara fotbal, fara performante, nevazuti-necunoscuti in Europa, se gudura acum pe langa praduitorii lui pazcany-varga in speranta ca haiducii din Gruia vor mai sterpeli un titlu si ca, astfel, Steaua nu va castiga campionatul nr.27. Jalnic au ajuns catelusii de la doar dinamo, sa misune in cautare de oase si firimituri doar pe langa Steaua!!! Toata existenta lor trista se concentreaza acum exclusiv pe Steaua!!!

Care Steaua, nea ***? Echipa ta se numește Fotbal Club FCSB. Nu are stadion, nu are identitate, are culorile galben-ros-albastru și sediul prin Popesti Leordeni. Trezeste.te!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

intoxicatie_cu_fc_fcsb
intoxicatie_cu_fc_fcsb  •  05 Aprilie 2019, 20:16

Nu ți-ai revenit?? Dar când băgai rezervele, ce credeai?? Abia i.ai bătut cu prima echipă, era clar că vei pierde dc bagi rezervele. Jenant! :))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează