FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu: „Dacă jucăm așa în următoarele 3 meciuri, facem ZERO puncte! Am înțeles de ce Rennes a bătut PSG” + avertisment pentru Liga 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 octombrie 2019 01:01

Dan Petrescu a vorbit după victoria cu 1-0 împotriva lui Rennes. Antrenorul s-a declarat dezamăgit de ce a fost pe teren în repriza secundă, când CFR Cluj a fost dominată de francezii clasați pe locul 12 în Ligue 1, care aveau două cartonașe roșii primite. 

„Repriza a doua a fost foarte slabă, victoria nu știu dacă e meritată. Sunt supărat pe jucători, nu mi-a plăcut ce am văzut. Dacă jucăm așa în următoarele 3 meciuri, facem zero puncte și primim 10 goluri! De la toți cei care au intrat pe teren mă așteptam la mai mult. Nu am fost mulțumit de niciun jucător. În schimb, am înțeles de ce Rennes a bătut PSG de 2 ori în ultimele 3 luni. Au o dorință excelentă de fotbal, sunt extraordinari și mi-ar plăcea și mie să am un public ca al lor”, a explicat Dan Petrescu la microfonul TV Digi Sport. Petrescu era răgușit vizibil după indicațiile date în timpul partidei. 

Întrebat de meciul următor din campionat, de luni, în deplasare cu Poli Iași, Dan Petrescu și-a adus aminte că echipa are probleme mari în ceea ce privește meciurile „afară”: 

„Ați văzut și dumneavoastră că avem probleme mereu când urmează deplasare după deplasare. De aceea, trebuie să am grijă pe cine trimit pe teren cu Iași-ul. Va trebui să schimb, fiindcă nu știu cât or să le mai stea mintea actualilor jucători la acel joc”

CFR Cluj e pe locul secund în grupa E de Europa League, cu o zestre de 6 puncte. Lideri sunt cei de la Celtic Glasgow, care au învins Lazio Roma, 2-1, cu 7 puncte. Lazio e pe 3, cu doar 3 puncte, în timp ce Rennes e ultima cu un punct. 

Citește și:

Scandal după victorie! Mara, ceartă în direct cu Grădinescu: „Credeam că ne felicitați” vs. „E ca și cum cineva se duce la prostituate și zice «Mi-am făcut treaba»” 
 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
2470196376539519
Eduard Antoniu  •  25 Octombrie 2019, 11:40

Vor juca iarasi rezervele, fiindca si Iasul are 8 indisponibili. Asara mi'am dat sama ca Joris Gnagnon de la Rennes e intr'adevar fratele lui Harlem Gnohere de la FCSB pur si simplu fiindca amandoi scuipa la fel.

klaus
klaus  •  25 Octombrie 2019, 11:21
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Yep fcsb si jiji e de vina...........next!

1504004369616500
Florea Virgil  •  25 Octombrie 2019, 09:44

În cele poate peste o mie de meciuri văzute de mine acesta sigur a fost cel mai urât și slab făcut de o echipă din România. În condiții similare, orice altă formație ar fi oferit un festival de goluri, dar băieții din Cluj, jalnici la toate capitolele, s-au tacticizat pe păstratrea unicului gol. Analiza ar trebui să scoată la suprafață motivele pentru care jucătorii au interpretat așa ceva. Și, să ne spună și nouă, poate le vom da dreptate. Refuz să cred că atâta pot ei. Cu experiența acumulată de cei de aseară, meciul trebuia să se termine undeva pe la O-5. Așa, se pot mulțumi că s-a terminat doar O-1.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează