FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VIITORUL

Dan Petrescu îi răspunde lui Gică Hagi: „Aș vrea să lucrez cu el” + declarații măgulitoare despre Ianis

Articol de - Publicat sambata, 27 aprilie 2019 14:23

Aflată la cinci puncte liniștitoare de FCSB, CFR Cluj primește vizita Viitorului într-un duel care ar putea duce „feroviarii” și mai aproape de al doilea titlu consecutiv.

  • CFR CLUJ - VIITORUL se joacă luni, de la ora 21:00. Partida va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport

Dan Petrescu i-a răspuns pozitiv lui Gică Hagi, care a declarat ieri că și-ar dori să lucreze cu „Bursucul” doar că nu-i poate oferi un salariu pe măsura dorinței fostului fundaș.

„Am venit din China de la un salariu extraordinar, am stat în același vestiar timp de 13 ani, ar fi culmea să nu pot lucra cu Gică Hagi!”, a spus Dan Petrescu.

„Dan Petrescu e antrenor. Petrescu nu se duce undeva unde nu sunt bani. El se duce, tată. El atunci ce salariu avea la Urziceni? El se duce unde sunt bani mulţi. Eu de ce nu îl iau pe Petrescu? Îl luam eu pe Petrescu. Vine la mine cu 5000 salariu? Se uită la mine şi îmi zice «du-te bă de aici!»” Gică Hagi

Antrenorul ardelenilor a vorbit și despre următorul meci cu Viitorul: „În afara meciului cu CFR în care a pierdut, Viitorul a arătat bine în play-off. Indiferent cine intră în teren, joacă bine, poate singurul care nu poate fi schimbat este Ianis Hagi, sigur va fi cel mai periculos adversar. Gică vine să câștige, asta ne dorim și noi, la fotbal declarațiile sunt mari.

Dacă avea cu 3-4 puncte mai multe, sigur se băteau la titlu. Dacă era la CFR sau FCSB, presiunea era mai mare pentru Ianis Hagi, în opinia mea la vară trebuie să facă pasul la o echipă bună, în Spania sau în Olanda, la Ajax sau PSV. Și în generația mea erau jucători care au plecat în Olanda sau Belgia, apoi au mers mai departe la echipe mari. Rar se naște un copil cu atâta calitate de la un tată care a fost un geniu!”.

„Viitorul joacă cel mai frumos fotbal momentan! Ianis Hagi este cel mai în formă jucător la momentul actual, a dat goluri, pase, dar nu cred că trebuie să ne luăm măsuri speciale pentru Ianis” Mihai Bordeianu, mijlocaș CFR Cluj

Vezi și:

VIDEO Gică Hagi, eroul unui reportaj realizat de cei de la Ajax: „Noi spuneam că Răzvan Marin seamănă cu Xavi”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
10209749913134969
Coco Trusca  •  28 Aprilie 2019, 08:07
Postat de milogu2017 pe 27 Aprilie 2019, 17:07

declaratii care sa ascunda sub pres blatul. inca un titlu pierdut de Steaua din cauza omeniilor. singuri impotriva tuturor! FORZA PRA FORZA STEAUA, cea mai mare echipa din estul europei.

mai sa fie! chiar singuri? da unde pui tu astra? da' botosaniul? a asta nu e in play-off. da' sa vezi ce prietenie va fi cu craiova!

patrutreitrei
patrutreitrei  •  27 Aprilie 2019, 19:35

LoL, Petrescu, la Viitorul??? El și Hagi au concepții incompatibilie despre fotbal. La Viitorul ar merge un antrenor gen Boloni. Petrescu știe doar să facă echipe de U35, l-ar falimenta pe Hagi într-un sezon.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  27 Aprilie 2019, 17:28
Postat de milogu2017 pe 27 Aprilie 2019, 17:07

declaratii care sa ascunda sub pres blatul. inca un titlu pierdut de Steaua din cauza omeniilor. singuri impotriva tuturor! FORZA PRA FORZA STEAUA, cea mai mare echipa din estul europei.

Adevarul e ca joaca stiaua ca barcelona. Pe cuvant. Si pana acum a batut tot-tot, dar ce sa-i faci? Sunt altii jmekeri care nu-i lasa pe bietii *** sa ia campionatul.... A *** auzi, ce ghinion !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează