FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu îl pune în gardă pe cel mai dorit jucător din Liga 1

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 ianuarie 2018 21:57

Dan Petrescu, tehnicianul lui CFR Cluj, a comentat venirea la echipă a lui Alexandru Ioniță, dar spune că nu garantează că acesta va fi titular la liderul Ligii 1.

"E un jucător bun, dar avem mulţi jucători buni, aşa că va fi bătaie pe locuri. Chiar dacă a costat o sumă de bani, nu înseamnă că va fi titular din primul meci. El trebuie să merite să intre pe teren.

Dacă va fi bun va juca, dacă nu, va trebui să se bată pentru un loc în primul "11". S-a plătit o sumă importantă pentru el şi nu vreau să pun presiune, dar trebuie să muncească", a declarat Dan Petrescu, potrivit TV Digi Sport.

Alexandru Ioniță (23 de ani) a fost achiziționat în această iarnă de CFR Cluj de la Astra Giurgiu. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
haideusicfr
haideusicfr  •  21 Ianuarie 2018, 10:04

Dan Petrescu face legea la CFR. Nu intra nimeni inainte sa-i spuna ce si cum . Nu ar putea antrena la FCSB. De aceea va avea succes.

haideusicfr
haideusicfr  •  21 Ianuarie 2018, 09:34
Postat de haideusicfr pe 21 Ianuarie 2018, 09:31

Dan Petrescu nu face exceptii. E intransigent si cred ca asa trebuie sa fie.

Oricum este o sansa mare pentru Ionita si de care va trebui sa profite. Este jucator de Nationala ,multi romani isi pun sperantele in el. Nu stiu pe ce post joaca ,dar acolo mai sunt Nouvier,Urko Vera, Rus, Omrani, Balde.Jucatori de ...jucatori.Costache. Tucudean. Cativa suporteri de-ai CFR-ului pe Tucudean il vad mai dificil.

haideusicfr
haideusicfr  •  21 Ianuarie 2018, 09:31

Dan Petrescu nu face exceptii. E intransigent si cred ca asa trebuie sa fie.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează