FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO + FOTO Dan Șucu, conferință în ziua când Daniel Niculae a fost săltat cu mascații: „Ce, a tras cu arma?” + Ce spune despre camera secretă de la Stadionul Giulești

Dan Șucu la conferința de presă a clubului Rapid
Dan Șucu la conferința de presă a clubului Rapid

Articol de , , - Publicat joi, 14 martie 2024 16:31 / Actualizat joi, 14 martie 2024 17:37

În ziua în care Daniel Niculae a fost săltat de autorități, Rapid a susținut o conferință de presă. În care, surprinzător, patronul clubului și-a făcut apariția.

Dan Șucu a așteptat cumințel ca Marian Aioani și Cristiano Bergodi să dezbată despre meciul cu Farul, de mâine, după care a vorbit despre subiectul fierbinte al zilei: audierea lui Daniel Niculae și a liderilor din galeria Rapidului.

  • INFORMAȚIILE-CHEIE: S-a deschis un dosar penal de amploare instrumentat de procurorii DIICOT;
  • Daniel Niculae e suspectat că ar fi complice cu liderii de galerie de la Rapid în vederea introducerii materialelor pirotehnice în stadion;
  • Procurorii au pus în aplicare 28 de mandate de aducere și au percheziționat locuințele suspecților;
  • Au fost găsite arme de foc, puști și pistoale!
  • La audieri au fost aduși până acum mai mulți lideri de galerie de la Rapid.
  • Daniel Niculae a părăsit sediul poliției după două ore de audieri și va fi cercetat în stare de libertate. Ce riscă (AICI), dacă va fi găsit vinovat
  • Surse judiciare, pentru GSP: Daniel Niculae, urmărit penal în calitate de suspect! Are același statut cu Bocciu.

VIDEO | Dan Șucu despre Daniel Niculae: „Sâmbătă a fost o nuntă frumoasă, acum parcă s-a dat cu noroi pe rochia miresei”

„M-am trezit azi dimineață cu un telefon, prin care mi s-a transmis că președintele clubului a plecat la audieri. E ceva în afara lucrurilor cu care ești obișnuit. Dar, în fotbal, te obișnuiești cu multe. Avem niște informații suplimentare.

Am văzut foarte puțin din datele care sunt în dosar, am văzut partea care avea legătură cu Daniel. Respectarea legii este esențială, oriunde suntem. Dar aș face o diferență între violență și niște torțe aprinse”, a început Șucu.

„Cercetarea are loc în continuare. Noi avem obligația să respectăm legile. Partea asta cu materialele pirotehnice sunt în afara legii. Nu putem face o echivalare între niște torțe și violență, bătaie pe stadion, distrugeri. Nu a tras Niculae cu arma! Sunt lucruri foarte diferite. Nu mi-l imaginez pe domnul Niculae cu o mitralieră în mână”, a mai declarat Șucu.

„Dacă aș ști că în casa lui Daniel sunt arme și muniții, aș avea o problemă. Dar nu cred că e cazul”, a mai declarat Șucu.

„Noi, în club, avem un buget de 25 de mii de lei prin care susținem autocare și tot ce înseamnă deplasările suporterilor. Și o dată sau de două ori avem contribuție la coregrafii. Nu e ceva foarte plăcut ce s-a întâmplat azi din punctul de vedere al imaginii clubului, dar începe o nouă competiție.

Rapid nu a mai participat la o asemenea competiție de mulți ani. Vreau să vorbesc cu jucătorii, e șansa lor să fie un grup, nu infracțional, dar un grup. Sâmbătă a fost cea mai frumoasă seară pe care am trăit-o în fotbal. Joi nu mai e așa frumos.

Azi mă simt ca și cum a fost o nuntă frumoasă, iar la final a aruncat cineva cu noroi pe rochia miresei. Noi suntem chiriași aici, preluăm spațiul cu cel mult 24 de ore înainte de meci. Noi păzim stadionul doar pe perioada meciului. Nu știm ce se întâmplă pe stadion cât noi nu suntem aici”, a mai declarat Șucu.

Dan Șucu la conferința de presă a clubului Rapid
Dan Șucu la conferința de presă a clubului Rapid
Dan Șucu la conferința de presă a clubului Rapid
Dan Șucu la conferința de presă a clubului Rapid
Cristiano Bergodi, Lucian Ionescu și Daniel Niculae (dreapta) la conferința de presă a clubului Rapid
+1 FOTO

VIDEO Dan Șucu, întrebat despre camera secretă: „Noi doar închiriem acest stadion pe durate meciurilor”

Dan Șucu a fost întrebat și despre camera secretă descoperită de autorități în stadionul Giulești: „Acest stadion aparține Clubului Sportiv Rapid. Trebuie să vorbesc cu proprietarul despre firma de pasă angajată. A noastră se numește Libra și nu are legătură. Este doar pentru eveniment.

Avem între 250 și 350 de oameni în dispozitivul de pază al firmei cu care lucrăm. Nicio firmă nu poate fi sigură că niciun nedumerit nu va arunca cu o făclie pe teren. Dacă aș găsi una, m-ar ajuta și pe mine cu alte cheltuieli. O zi la două săptămâni ne aparține. În ce privește paza pe perioada cât noi suntem chiriași, nu mă privește pe mine.

Pe baza a ce știm acum, Niculae nu va fi suspendat. Așteptăm să aflăm mai multe și vom vedea, dar nu e cazul. Nu am văzut pe cineva mai implicat la Rapid decât pe el.

Am discutat cu Nico, nu mi-am dat seama de ceva care să fie în neregulă”.

Dan Șucu: „Nu există o atmosferă mai civilizată decât pe Giulești”

„Sunt extrem de multe încăperi în acest stadion pe care nu le cunoaștem și nu e treaba noastră. Nu avem ce să ne reproșăm privind organizarea meciurilor. Dacă o să vedem că e ceva care ne scapă, ne vom conforma.

Ideea de a rezolva problemele prin forță nu mă reprezintă. Noi am văzut o relație tot mai civilizată între noi și galerie. Nu există o atmosferă mai civilizată decât pe Giulești. Nu vreau să le dăm percepția fanilor că nu e sigur pe stadion. Cel mai greu pentru mine a fost când am luat două autogoluri cu Petrolul, nu acum!

Cum aș putea compara ce se întâmplă aici cu ce a fost pe Arcul de Triumf. Cum puteți face asta? Existența unei torțe în tribună e greu de văzut ca ceva penal. Văd meciuri din Grecia unde materialele sunt folosite de mult mai multe ori ca aici.

Legea trebuie respectată. Așteptăm fanii pe Giulești cu Farul, sunt în siguranță. Nu au avut acordul meu să bage material. Dacă au cerut altcuiva, nu știu ce să spun. Am fost sancționați cu 60.000 de lei, am avut sectoare suspendate, iar noi am avut doar o torță. Este exagerat.

Sper din toată inima ca legea să se aplice pentru toată lumea. Au fost mai multe torțe ale oaspeților decât ale noastre. În momentul în care România are legi, instituții, nu mai am eu ce să fac.

Am hotărât că dacă tot eram pe aici, mi-a făcut plăcere să vă salut”, a mai declarat Șucu.

Ce a declarat Bergodi despre Rapid - Farul, meciul de mâine:

„Va fi un meci foarte dificil în Giulești. Am văzut care sunt sectoarele închise din cauza acestei pedepse, nu vor fi 10.000 de oameni.

Primele două zile după victoria cu FCSB ne-au dat o stare mare de euforie, dar acum nu trebuie să ne mai gândim la asta. Am terminat foarte bine sezonul regular”, a declarat Bergodi.

„Va fi un meci greu cu Farul, pentru a încerca să ajungă măcar pe podium. Au și ei o motivație, nu o să joace fără interes. Au găsit acest obiectiv, podiumul. S-au schimbat multe de la meciul cu ei din tur. Acolo, echipa mea a renăscut, după o perioadă mai proastă.

Albion Rahmani se gândește să fie letal în față în play-off. Pentru moment, e lângă noi, ne bucură asta”, a mai declarat Bergodi

Conferința de presă a Rapidului, în ziua când Daniel Niculae a fost săltat cu mascații

Lucian Ionescu, ofițerul de presă de la Rapid, a declarat că: „Această conferință va fi împărțită în două părți. Prima despre meciul de mâine. Jucătorul și antrenorul să primească întrebări doar despre asta. Apoi, va veni acționarul majoritar pentru a vorbi despre ceea ce s-a întâmplat azi cu Daniel Niculae”.

Ce a declarat Marian Aioani despre Rapid - Farul:

„Atmosfera e foarte bună, trebuie să facem tot ce depinde de noi pentru a lua cele 3 puncte. De mâine începem un nou campionat, în care nu mai jucăm pentru 1,5 puncte. Nu știu dacă va fi mai dificil pentru mine, eu am mai jucat și când eram la Farul împotriva unei foste echipe, Chindia.

Am petrecut doi ani și jumătate frumoși la Farul, îi cunosc bine pe jucători, sper să fie în avantajul nostru”, a declarat Aioani.

Citește și:

Germania își lansează noul echipament de Euro 2024 într-o culoare neobișnuită
GERMANIA
Germania își lansează noul echipament de Euro 2024 într-o culoare neobișnuită
Strigătul disperat al unui fost internațional italian: „Sunt în depresie, m-am refugiat în anumite dependențe și sunt tratat de un psihiatru. Nu vreau să mă victimizez, ci să mă oblig într-un fel să nu mai recidivez”
DEPRESIE
Strigătul disperat al unui fost internațional italian: „Sunt în depresie, m-am refugiat în anumite dependențe și sunt tratat de un psihiatru. Nu vreau să mă victimizez, ci să mă oblig într-un fel să nu mai recidivez”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (47)
stefanf78
stefanf78  •  17 Martie 2024, 15:33
Postat de _Adrian_1 pe 17 Martie 2024, 15:17

Daca prostia ar durea tu ai umbla urland pe strazi. Normal ca e legitim, mobila aia se poate deteriora la transport, poate pur si simplu sa nu se vanda etc etc etc. Iar mobila oricum nu e un produs de prima necesitate, sa zici ca era lumea practic nevoita sa-i cumpere mobila lui Sucu daca nu se gasea altceva. Ilegitima a fost specula cu produse alimentare facuta de clanul becali in vreme de penurie si contrar legislatiei. Acum stai jos, ai 1 ca de obicei.

Deocamdată tu urli pe aici, băi postac csaist :))

_Adrian_1
_Adrian_1  •  17 Martie 2024, 15:17
Postat de stefanf78 pe 14 Martie 2024, 22:09

Iote unde era contabilu’ lui Șucu “comerț legitim” care cumpără din Italia și vinde la fraieri la preț de 4,5 ori mai mare…

Daca prostia ar durea tu ai umbla urland pe strazi. Normal ca e legitim, mobila aia se poate deteriora la transport, poate pur si simplu sa nu se vanda etc etc etc. Iar mobila oricum nu e un produs de prima necesitate, sa zici ca era lumea practic nevoita sa-i cumpere mobila lui Sucu daca nu se gasea altceva. Ilegitima a fost specula cu produse alimentare facuta de clanul becali in vreme de penurie si contrar legislatiei. Acum stai jos, ai 1 ca de obicei.

unurtr
unurtr  •  15 Martie 2024, 12:27
Postat de Dobermannul pe 15 Martie 2024, 12:03

Deci e bine ... cu pusti si pistoale in galerie?

ce comentariu de votant *** ai dat :)) am zis eu asta? Cum o dat cu ”whataboutism” :)) hai, vezi că ai întârziat la marșul de susținere a orcilor din ruzzia condus de oamenii lui plutin șoșoacă și simion! Ce ușor te-ai atacat că am zis de jiji și mustață :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează