FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dan Șucu, reacție de ultim moment despre Daniel Niculae: „Chiar era nevoie de asta? E președintele unui club cu un milion de suporteri”

Articol de - Publicat joi, 14 martie 2024 16:14 / Actualizat joi, 14 martie 2024 16:42

Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, a oferit o reacție de ultim moment despre Daniel Niculae, săltat de DIICOT în cazul materialelor pirotehnice introduse pe Giulești.

  • INFORMAȚIILE-CHEIE: Este vorba despre un dosar penal de amploare instrumentat de procurorii DIICOT;
  • Daniel Niculae e suspectat că ar fi complice cu liderii de galerie de la Rapid în vederea introducerii materialelor pirotehnice în stadion;
  • Procurorii au pus în aplicare 28 de mandate de aducere și au percheziționat locuințele suspecților;
  • Au fost găsite arme de foc, puști și pistoale!
  • La audieri au fost aduși până acum mai mulți lideri de galerie de la Rapid.
  • Daniel Niculae a părăsit sediul poliției după două ore de audieri și va fi cercetat în stare de libertate. Ce riscă (AICI), dacă va fi găsit vinovat
  • Surse judiciare, pentru GSP: Daniel Niculae, urmărit penal în calitate de suspect! Are același statut cu Bocciu

Niculae a fost săltat de mascați în dimineața zilei de joi, informație oferită în premieră chiar de Dan Șucu, în direct la emisiunea AS.ro Live. Surse din cadrul anchetei au transmis pentru GSP că Daniel Niculae e urmărit penal în calitate de suspect. Are același statut în dosar cu Liviu Ungurean, poreclit Bocciu, considerat capul grupului infracțional.

În timp ce șeful securității de la Rapid neagă vehement, polițiștii au găsit camera SECRETĂ din Giulești » Imagini incredibile!
RAPID
În timp ce șeful securității de la Rapid neagă vehement, polițiștii au găsit camera SECRETĂ din Giulești » Imagini incredibile!

Dan Șucu: „Chiar era nevoie ca Daniel Niculae să fie săltat de mascați?”

Dan Șucu a oferit apoi o nouă reacție, în care și-a arătat nemulțumirea legată de modul în care Daniel Niculae a fost dus la ISOP.

„Nico nu e o persoană care să facă asta. A fost invitat să dea o declarație. Era nevoie de mascați să aducă președintele unui club cu un milion de suporteri? E o demonstrație de forță fără sens”, a declarat Dan Șucu, potrivit Antena 3.

VIDEO. Jandarmii au descoperit camera secretă din Giulești

În ziua în care Daniel Niculae a aflat că are, la fel ca liderul ultrașilor Rapidului, statutul de suspect în dosarul penal instrumentat de DIICOT, jandarmii au descoperit o încăpere ascunsă la stadionul din Giulești.

Aceasta este mascată într-un perete. Acolo se presupune că ascundeau utrașii Rapidului materialele pirotehnice pe care le foloseau la meciuri.

Dan Șucu a dat primul informația: „Daniel Niculae a fost ridicat azi de mascați”

„Am primit un telefon de la avocatul clubului care mi-a spus că președintele nostru a fost ridicat de mascați. E un dosar care are legătură cu arme, muniții. Chiar nu are sens!

Chiar nu înțeleg despre ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb. Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă. Dar nu văd cum ar putea să nu aibă legătură cu fotbalul”, a spus azi Dan Șucu, în direct, în emisiunea AS.ro LIVE.

Citește și:

Surse judiciare, pentru GSP: Daniel Niculae, urmărit penal în calitate de suspect! Are același statut în dosar precum „Bocciu”
RAPID
Surse judiciare, pentru GSP: Daniel Niculae, urmărit penal în calitate de suspect! Are același statut în dosar precum „Bocciu”
Ultrașii altor 3 echipe din Superliga, suspectați că ar face parte din rețeaua cu Daniel Niculae implicat + Dinamo a reacționat prima
MATERIALE PIROTEHNICE
Ultrașii altor 3 echipe din Superliga, suspectați că ar face parte din rețeaua cu Daniel Niculae implicat + Dinamo a reacționat prima

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
TraianX
TraianX  •  15 Martie 2024, 09:46

Tovarase SUCU, indiferent de numar de suporteri ,nu poti sustine un presedinte psibil penal. Vad ca te-ai molipsit de la huligani.

eduard1959
eduard1959  •  14 Martie 2024, 23:24

De la cati suporteri ai voie sa ocolesti legea?

Doar_Divizia_B
Doar_Divizia_B  •  14 Martie 2024, 21:51

Sucu numara numai din milion in milion. :D

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close