FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănciulescu înțeapă conducerea lui Dinamo după ce a fost numit la noua echipă: "Cu siguranță se va ține cont de părerea mea"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 octombrie 2018 20:47

Ionel Dănciulescu, 41 de ani, a fost numit azi ca manager sportiv la Farul, echipa din Liga a 2-a patronată de Ciprian Marica.

Dănciulescu a vorbit despre decizia de a merge la Farul și i-a înțepat pe șefii lui Dinamo, declarând că la noua echipă va avea un cuvânt de spus.

"O să încerc să-mi canalizez eforturile pentru a reuşi la Constanţa. Baftă celor de la Dinamo! Sper să-şi revină şi să prindă playoff-ul.

Cu siguranță la Farul se va ține cont de părerea mea. Am discutat despre asta. Vin cu inima deschisă şi vin să ajut Farul. N-am discutat încă de partea financiară. Este mai puţin importantă. Voi fi tot timpul lângă echipă, lângă domnul Grigoraş, lângă băieţi și lângă Ciprian. Vom încerca să mişcăm lucrurile.

E un proiect în care eu cred foarte mult, sunt convins că va avea succes. Vom face totul pentru asta. Mă bucur că voi lucra cu Ciprian, suntem tineri şi dispuşi să muncim. Farul e o echipă de tradiţie, iar un oraş atât de mare merită o echipă puternică", a declarat fostul director general de la Dinamo la TV Digi Sport.

Citește și: EXCLUSIV Dezvăluiri din culise! La cine a apelat Negoiță pentru a-l interzice pe Dănciulescu la Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
gazistu
gazistu  •  05 Octombrie 2018, 15:23

CT-a merita o echipa in prima liga, si mai sunt echipe de traditie care ar trebui sa promoveze, un campionat cu 18-20 de echipe si fara playoff-out, in detrimentul Chiajnei, Voluntariului. FARUL, U CJ, FC BV, UTA, Pandurii, Petrolul, FC Arges, Poli TM, se chinuie in B, iar Chiajna si Voluntari fac Liga1 de ras, atat ca suportari cat si ca rezultate!!!

sabaton
sabaton  •  05 Octombrie 2018, 11:28

Ai toate sansele sa te intalnesti cu Dinamo ...in liga a 2-a .... la ce lot avem acum ..

423789274486889
Yanis Dinamo  •  05 Octombrie 2018, 10:08

Danciu, felicitari pentru ce ai facut la DINAMO ca fotbalist. Pentru activitatea de birou nu ai fost lasat sa-ti spui , sa vedem la Farul unde sper sa reusesti...Cei care aduc bani la un club au mai multe drepturi ca oricine sa-si impuna un punct de vedere...Ce nu invatam niciodata este faputl ca atunci cand cineva pleaca se lamenteaza ca ar fi facut mai mult daca... Si dam totul din ceeace nu este corect... Un bun ramas ar fi fost de ajuns, etc etc... Bafta Danciule !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează