FOTBAL  »  LIGA 1  »  OLD DINAMO SE DESTRAMĂ

Dănciulescu pleacă de la Dinamo! Final de istorie în Ştefan cel Mare

Dănciulescu pleacă de la Dinamo! Final de istorie în Ştefan cel Mare
Dănciulescu pleacă de la Dinamo! Final de istorie în Ştefan cel Mare

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 01 octombrie 2011 11:19

Cu 198 de goluri în prima ligă, al doilea marcator all-time al campionatului, după Dudu Georgescu (252), Ionel Dănciulescu, în vîrstă de 34 de ani, ia în calcul varianta unei despărţiri de Dinamo la finele campionatului, cînd îi expiră contractul.

"Eu cred că mai pot evolua la nivelul primei divizii un an, doi. Dar nu cred că voi continua în Ştefan cel Mare, deşi aş putea ţine ritmul. Nu ştiu dacă mai sînt dorit. S-au adunat mai multe chestii, se mai satură lumea de tine, intervine rutina. N-aţi văzut că sînt considerat prea bătrîn?! Uneori mai aud şi eu ce mi se strigă din tribună. S-o găsi o altă echipă care să vină cu un proiect serios pentru un an, doi", a spus Ionel Dănciulescu în Gazeta de azi.

Atacantul născut la Slatina a înscris două goluri în acest sezon (în 9 partide), unul în Europa League şi celălalt în Liga 1. Dănciulescu a mai evoluat pentru Caracal, Altay Izmir, Steaua, Shandong Luneng şi Hercules FC.

Playtech: Ce muncește Bănel Nicoliță acum și câți bani câștigă de când a fugit din România (exclusiv)


Comentarii (19)
gikul
gikul  •  01 Octombrie 2011, 20:15

Danciule, hai inapoi la Steaua, ca oricum n-ar fi trebuit sa pleci niciodata, n-am inteles ce-au avut in cap cand te-au lasat.

zoly1978
zoly1978  •  01 Octombrie 2011, 20:02

ce bine ar fii de ai face doar 23 de ani si te-am vedea inca vreo 15 la Dinamo :( ,din pacate jucatori ca tine nu mai exista pe meleagurile noastre :( Danciu si Dinamo forever !!!

lp64
lp64  •  01 Octombrie 2011, 18:50

Chiar nu mai stie nimeni sa citeasca in romaneste? A spus Danciulescu ca pleaca de la Dinamo? Daca da, unde? Noroc cu "ziaristii" astia romanesti...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează