FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Dani Coman a dezvăluit cine va sta pe banca Astrei la meciul cu CFR Cluj » Motivul despărțirii de Edi Iordănescu

Articol de GSP - Publicat marti, 03 aprilie 2018 10:32

Dani Coman, președintele Astrei Giurgiu, a oferit ultimele detalii din sânul echipei după despărțirea de Edi Iordănescu.

"Am realizat multe lucruri frumoase împreună, dar tot ce e frumos se termină repede. Îi mulțumesc lui Edi. A avut un staff bun, niște oameni de calitate, profesioniști. Nu pot decât să le mulțumesc pentru ce au făcut la Astra. Le urez mult succes în continuare! N-aș putea spune că au fost nemuțumiri din punct de vedere profesional. Am îndeplinit un obieciv care la un moment dat părea irealizabil. Au fost niște discuții în contradictoriu, iar Edi nu a mai suportat.

Domnul Niculae își dorea ca echipa să joace mult mai ofensiv, să marcheze goluri. Nu conta locul pentru dânsul, voia ca echipa să joace fotbal. La sfârșitul ședinței, cei doi și-au dat mâna, au rămas în relații excelente. Ăsta e cel mai important lucru", a precizat președintele Astrei la TV Digi Sport.

Măldărășanu, pe bancă la meciul cu CFR Cluj

Astra Giurgiu joacă duminică, de la 20:45, împotriva celor de la CFR Cluj, iar Dani Coman nu exclude posibilitatea ca Marius Măldărășanu să pregătească formația până în acel moment.

"Analizăm mai multe variante. Sunt antrenori cu care am discutat ieri, mai căutam și astăzi soluții. Avem un antrenor excelent la echipa secundă, pe Marius Măldărășanu. Eu îl cunosc de foarte mult timp și are un potențial enorm. Antrenamentul de astăzi va fi condus de el. Există posibilitatea ca el să fie pe bancă și la meciul cu CFR Cluj.

Eu cu Adrian Mutu vorbesc o dată la două zile, suntem într-o relație bună. E un om care își dorește să ajungă un mare antrenor. N-ar fi o problemă licența PRO", a declarat Dani Coman.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1680695895530968
Ion Ion  •  03 Aprilie 2018, 12:12

Dacă Măldărășanu e cu licența PRO de ce căutați altceva? Mutu să mai învețe să fie OM că a demonstrat că e un nimic.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează