FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV / VIDEO Dani Coman a intrat în direct și a analizat șansele echipelor din Superliga de a merge mai departe în Conference League: „Ne putem califica cu toate cele 3” + Ce spune despre Rapid

Dani Coman, președinte Hermannstadt
Dani Coman, președinte Hermannstadt

Articol de - Publicat vineri, 11 august 2023 15:06 / Actualizat vineri, 11 august 2023 15:44

Fostul internațional Dani Coman (44 de ani) a analizat, în direct la GSP Live, șansele echipelor din Superliga de a se califica mai departe în play-off-ul Conference League. 

În direct la GSP Live, actualul președinte al celor de la Hermannstadt a făcut o radiografie a meciurilor echipelor românești de joi seară. Fostul portar de la Rapid și FC Brașov consideră că toate cele 3 formații, FCSB, Sepsi și Farul, se pot califica împreună mai departe în Conference League.

Rafală de jigniri între Gigi Becali și fostul jucător al Stelei: „Tu la Rahova, eu la Prahova” / „Ești prea prost, prea țărănoi! Dobitocule!”
FCSB
Rafală de jigniri între Gigi Becali și fostul jucător al Stelei: „Tu la Rahova, eu la Prahova” / „Ești prea prost, prea țărănoi! Dobitocule!”

VIDEO. Dani Coman, despre cum s-au prezentat FCSB, Sepsi și Farul în Conference League: „Ne putem califica cu toate cele 3 echipe”

„Ne bucurăm pentru echipele românești, indiferent că evoluăm sau nu la acele echipe, iar eu chiar cred că ne putem califica cu toate 3. Rămâne să vedem play-off-ul. Ar fi extraordinar pentru fiecare echipă în parte, pentru jucători, pentru întreg fotbalul românesc, să ajungem în grupe cu toate 3. 

Sunt convins că Hagi va reuși să-l pună pe picioare pe Budescu. Știe să-i resusciteze pe jucători de multe ori, să vorbească cu ei, să-i motiveze și să-i aducă în forma cea mai bună. Cred că la fel se va întâmpla și cu Budescu. Budescu nu și-a spus încă ultimul cuvânt în fotbal, iar pasele pe care le oferă, viziunea pe care o are în teren, le va arăta și la Farul. Eu nu aștept decât să ne bucure cu goluri, cu pase de gol, așa cum numai el știe să o facă. 

Mie cei de Nordsjaelland mi s-au părut o echipă bună, dar care poate fi bătută chiar și la ei acasă. FCSB are în componența lotului jucători de calitate, care pot înscrie împotriva oricărei echipe, nu are importanță numele. 

Sper să joace mai bine decât au făcut-o în meciul tur, să marcheze și să se califice. Asta e cel mai important pentru fotbalul românesc, să ajungem mai departe cu toate echipele”, a declarat Dani Coman, la GSP Live. 

Dani Coman, despre cum a început Rapid noul sezon de Superliga: „Sub așteptări”

Întrebat despre Rapid, formație care a câștigat numai 5 puncte în primele 4 etape de campionat și ocupă numai locul 8 în clasament, Dani Coman a a firmat că alb-vișiniii au început ezitant stagiunea, dar este convins că, până la urmă, giuleștenii vor termina pe podium. 

„Eu cred că e un start sub așteptările pe care le aveau, ținând cont de stabilitatea financiară pe care o au, la infrastructura pe care a creat-o domnul Șucu acolo, bazele de antrenament pe care le au. 

Este un start sub așteptări, dar trebuie să le acordăm circumstanțe, pentru că sunt câțiva jucători noi și la Rapid, iar eu sunt convins că se vor lupta anul acesta pentru primele 3 locuri”, a mai zis Dani Coman. 

Citește și: 

Cea mai clară victorie a lui Dinamo din întreaga istorie a fost BLAT! Dezvăluiri incredibile după aproape 60 de ani: „Blat ca să primească nevestele unora pașaport!”

Dinamo se poate muta din septembrie de la „Arcul de Triumf”. Detalii despre planul „câinilor”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează