FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Dani Coman, necruțător la adresa jucătorilor Astrei: „Am ajuns de râsul României!”

Astra Giurgiu a pierdut cu FC Argeș, scor 0-1, și e ultima în Liga 1, cu un singur punct în 7 meciuri. Dani Coman, președintele formației, a răbufnit la adresa jucătorilor.
Astra Giurgiu a pierdut cu FC Argeș, scor 0-1, și e ultima în Liga 1, cu un singur punct în 7 meciuri. Dani Coman, președintele formației, a răbufnit la adresa jucătorilor.

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 octombrie 2020 00:06 / Actualizat sambata, 17 octombrie 2020 00:08

Astra Giurgiu a pierdut cu FC Argeș, scor 0-1, și e ultima în Liga 1, cu un singur punct în 7 meciuri. Dani Coman, președintele formației, a răbufnit la adresa jucătorilor. 

După meci, Valerică Găman, recent revenit la echipă, s-a plâns de problemele financiare de la Astra. Replica din partea conducerii a venit rapid. Dani Coman spune că situația nu e atât de dificilă și dă vina pe lipsa de personalitate a fotbaliștililor. 

Dani Coman: „Am ajuns de râsul României”

„Tocmai le-a mai intrat un salariu... Ar trebui ca fiecare jucător să își facă autocritica, pentru că am ajuns de râsul României. Anul trecut am terminat pe locul 3, unul onorabil. Sunt foarte dezamăgit de jocul lor, de rezultat, sunt dezamăgit de atitudinea unor jucători, care cred că doar intrând pe teren pot obține rezultate. Nu vreau să dau nume. 

Voi avea mâine și o discuție cu Edi Iordănescu. Avem nevoie de antrenor. Vom vedea ce variante avem și dacă nu vine el”, a declarat Dani Coman la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Clasament Liga 1:

Citește și alte știri despre Astra: 

Valerică Găman a găsit o explicaţia rezultatelor dezastruoase ale naţionalei: „Acesta este rezultatul ultimilor 30 de ani, al societăţii în care trăim, una săracă şi coruptă. Asta se reflectă și în fotbal”

FOTO UPDATE Marius Avram a avut dreptate! Găman l-a călcat pe Malele

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
raducallin
raducallin  •  17 Octombrie 2020, 18:48

Bai necrutatorule Coman , tin minte ca si tu plangeai pe la usa lui Copos sa-ti de banii cand erai jucator asa ca las-o mai moale .Sunteti de rasul curcilor ca acceptati sa fiti sclavii lui Niculae. AFAN-ul si liga asa zis profesionista ce zic ?

vasi1986
vasi1986  •  17 Octombrie 2020, 09:48
Postat de Marcel Popa pe 17 Octombrie 2020, 09:30

Joci si cu bani si fara ca in liga mămăligă asa este.Edi daca vine retrogradeaza sigur.

La ce fotbal presteaza Romanasii nostri, nu merita salariul mai mare decat cel minim pe economie, poate nici atat, pentru ca un om de rand munceste de cade lat cand ajunge acasa si abia castiga 1500 de lei, pe cand un pseudofotbalist de-al nostru, freaca menta pe banca si ia 10.000 euro..

vasi1986
vasi1986  •  17 Octombrie 2020, 09:44

Astia cate luni de restante au? Vad ca de ei nu scrie presa nimic, ies jucatorii si se plang ca sunt probleme financiare, dar presa nici nu ii baga in seama, in schimb, la Dinamo nu a iesit niciun jucator sa se planga ca nu si-a primit salariul, dar ne bombardati cu articole despre salariile restante de la Dinamo, ca si cum doar Dinamo are restante salariale. Asta mai e presa? asta mai e jurnalism? sa o spunem pe aia dreapta, presa a devenit arma de propaganda a intereselor politice.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează