FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTE

Dani Coman „flirtează” cu Hermannstadt: „Într-o săptămână voi lua decizia finală”

Dani Coman
Dani Coman

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 mai 2021 11:36 / Actualizat sambata, 29 mai 2021 13:00

Dani Coman (42 de ani), fostul președinte de la Astra Giurgiu, anunță că într-o săptămână va decide cărui club din Liga 1 i se va alătura.

Ex-președintele Astrei nu are angajament în prezent, după ce a decis să plece de la clubul giurgiuvean, odată cu retrogradarea acestuia în Liga 2. 

Dani Coman susține că negociază cu mai multe echipe din România, lăsând de înțeles că este atras de posibilitatea de a face parte din proiectul celor de la Hermannstadt.

Dani Coman: „Într-o săptămână voi lua decizia finală”

„Am avut o discuție cu patronii de la Hermannstadt, sunt oameni pe care îi cunosc de mult timp. Sunt oameni extraordinari, diferiți de patronii din fotbalul românesc. Acolo se află și finul meu, Radu Neguț, cel care a ajutat la promovarea echipei încă din Liga 4. 

Cunosc foarte bine ceea ce se întâmplă la Hermannstadt și pot să zic că au un proiect frumos, au crescut organic. Despre venirea mea acolo... deocamdată sunt în vacanță cu familia, vreau să mă relaxez câteva zile, sunt și alte discuții pe care le am în fotbalul românesc, dar vreau să le analizez bine. Cred că într-o săptămână voi lua decizia finală, voi anunța ce voi face”, a spus Coman la Pro X. 

Dani Coman a activat ca oficial la Astra din 2015. Ca jucător, a evoluat pentru FC Argeș, Rocar, Rapid, FC Brașov, FC Vaslui și Astra. Coman a adunat 14 selecții la echipa națională a României.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Curtat de CFR Cluj și de o echipă din Grecia, Leo Grozavu a decis unde va antrena sezonul viitor » Reacție pentru GSP: „Mi-am dat cuvântul”

Gigi Becali, explicație inedită pentru angajarea lui Dinu Todoran: „Nu mă învață cineva pe mine, nici cel mai mare economist de la Harvard”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
ynwa33
ynwa33  •  02 Iunie 2021, 02:59
Postat de toni_fcsb pe 01 Iunie 2021, 19:37

Coman si Mara au bagat Astra in B, iar acum asteapta sa vada daca se va salva Sibiul ... ca sa-i bage si pe aia in B. : ))

Au bagat pe naiba...la ce probleme sunt la Astra crezi ca ei sunt vinovati ? Lotul e de playoff nu de liga a 2-a. Au si fost la un pas de playoff.

toni_fcsb
toni_fcsb  •  01 Iunie 2021, 19:37

Coman si Mara au bagat Astra in B, iar acum asteapta sa vada daca se va salva Sibiul ... ca sa-i bage si pe aia in B. : ))

st.il.
st.il.  •  29 Mai 2021, 14:23

Păi bine, bre nea coman, tot în "B" tragi...tot în "B" ?...Știi matale oarece căci altfel nu "se esplică" !...:)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează