FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Daniel Isăilă a calculat şansele giurgiuvenilor la titlu: "Astra poate fi campioană în 2015"

Articol de - Publicat duminica, 22 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 21 iunie 2014 22:13

În cantonamentul de la Braşov, Isăilă a calculat şansele giurgiuvenilor de a cîştiga Liga 1 în premieră.

Daniel Isăilă a cîştigat la 41 de ani Cupa României, primul său trofeu ca antrenor, performanţă ce a reprezentat o premieră şi pentru Astra Giurgiu în cei 93 de ani de existenţă.

Pentru viitorul sezon, tehnicianul care era poreclit "Naşul" de către foştii coechipieri vrea mai mult: "Mi-am propus să creştem, astfel că doar titlul de campioni ne-ar satisface pe deplin. Asta nu înseamnă că Astra e favorită, va trebui să ne antrenăm bine şi să mai aducem fotbalişti buni care să ne ajute. Sîntem puţini din punct de vedere numeric, trebuie să mai acoperim nişte posturi. Avem discuţii avansate cu cîţiva mijlocaşi laterali, să vedem care va fi şi situaţia lui Yazalde. Se cer mulţi bani, trebuie să cîntărim corect".

"Se ia titlul cu maximum 70 de puncte"
Tonusul este bun în cantonamentul de la Braşov. "Avem încredere şi entuziasm. Dorim să începem sezonul cu un trofeu, să luăm şi Supercupa, tot cu Steaua ca adversară. Nu cred că rivala noastră este mai slabă după plecarea lui Reghecampf. Gâlcă poate veni cu un entuziasm nou, pozitiv. Poate că echipa nu va mai fi atît de închegată după plecarea unor titulari, dar e prematur să facem calcule de acest gen. Oricum, va fi un campionat foarte echilibrat. Dacă Steaua l-a cîştigat cu 77 de puncte pe ultimul, următorul estimez că va fi cucerit cu 70 de puncte, dacă nu chiar mai puţin", a apreciat ardeleanul.

"Dacă am rezistat 120 de minute în finala Cupei şi-am şi cîştigat trofeul în dauna Stelei înseamnă că ne-am pregătit bine fizic. M-aş bucura să avem cît mai multe meciuri oficiale, în toate competiţiile posibile, pentru că sînt mai frumoase decît antrenamentele" (Daniel Isăilă, antrenor Astra)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
bamse1901
bamse1901  •  23 Iunie 2014, 10:10

prin ce teorie sau teorema ai reusit sa calculezi daniele?

tbone
tbone  •  22 Iunie 2014, 09:54

Dacă am rezistat 120 de minute în finala Cupei şi-am şi cîştigat trofeul în dauna Stelei înseamnă că ne-am pregătit bine fizic. si faptu ca ati jucat cu un om in plus din minutul 30 oare nu o fi contat ma Isaila? doamne ce fel sunteti hahahaha o sa castigati fix maciuca voi in satu Giurgiu acolo

Vezi toate comentariile (2)
Comentează