FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Dănuț Lupu îl ironizează pe directorul general Bogdan Bălănescu: „E un tip corect, face doar ce îi spune șeful!”

Danuț Lupu, fost fotbalist la Dinamo +11   FOTO
Danuț Lupu, fost fotbalist la Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iunie 2020 11:05

Dănuț Lupu (53 de ani), fostul mare fotbalist al lui Dinamo, a vorbit despre situația de la club, adresându-i o serie de ironii directorului general Bogdan Bălănescu.

Situația de la Dinamo devine din ce în ce mai încordată. Restanțele salariale ale fotbaliștilor au condus la o grevă din partea acestora, pe care Bogdan Bălănescu a încercat să o calmeze. Lupu a vorbit pe seama acestui subiect.

„Bălănescu de când e la Dinamo le tot spune că e bine. E o situație puțin mai complicată. Într-adevăr, nu aș vrea să fiu nici în locul lui Mihalcea, nici în locul jucătorilor care sunt acum la Dinamo. Credeți că Bălănescu a adus bani la această echipă vreodată? Să știți că Bălănescu e un tip foarte corect, face numai ceea ce îi spune șeful!”, a declarat Dănuț Lupu pentru digisport.ro.

Dănuț Lupu: „Negoiță va ține mult de leul ăla”

Fostul fotbalist a vorbit și despre încercările repetate ale finanțatorului Ionuț Negoiță de a vinde clubul. Lupu apreciază munca lui Negoiță și speră că viitorul investitor îi va semăna acestuia.

„Domnul Negoiță o să mai facă un efort, o să mai plătească un salariu, două și o să o mai ducă așa până se termină campionatul că nu are ce să facă. Poate în vară, cu puțin noroc, va găsi pe cineva domnul Negoiță să vândă această echipă. 

Îl vedeți pe domnul Negoiță să piardă leul ăla? Eu nu-l văd, va ține mult de leul ăla. O să împrumute iar clubul și va lua din drepturile de televizare. Dacă domnul Negoiță nu va găsi pe altcineva cum a fost el, va fi o soartă foarte crudă la Dinamo”, a spus acesta.

„Nu cred că Dinamo va retrograda. Au un loc cât de cât bunicel” - Dănuț Lupu

Dănuț Lupu a evoluat la Dinamo între 1987 și 1990, apoi între 1995 și 1997 și la final în sezonul 2000/2001.

GALERIE FOTO. Imagini de la amicalul Dinamo - Rapid (1-0)

+7 FOTO

VIDEO. Surpriză pentru fanii dinamoviști: „Pot cumpăra bilete, chiar dacă jucăm fără spectatori”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Primele decizii la Dinamo după grevă! Cine i-a calmat pe jucători și când vor primi banii » Tot suporterii îi salveză: PCH și DDB au strâns 120.000 de euro

MOTIVUL REAL al revoltei de la Săftica! Jucătorii s-au enervat când au aflat ce a făcut Negoiță cu cei 500.000 € de la spanioli!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează