FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănuț Lupu, după ultima rușine a lui Dinamo în campionat: "Vă reamintesc ce a făcut Mutu"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 13:45

După eșecul usturător cu CFR (0-3), Dănuț Lupu nu s-a ferit să-l critice public pe Adrian Mutu pentru situația actuală de la Dinamo. "Briliantul" e omul care s-a ocupat cu transferurile în Ștefan cel Mare în perioada în care Cosmin Contra era antrenorul "câinilor".

"E o problemă în apărarea lui Dinamo. Nu putem să îi reproșăm nimic lui Rednic și nici măcar lui Bratu. Vedeți cine a adus jucătorii care joacă la ora actuală fundași la Dinamo.

Acei oameni au răspuns vreodată pentru jucătorii pe care i-au adus? Pe Katsikas l-a adus Adi Mutu. Rednic ce să facă acum?", a spus Dănuț Lupu la Pro X.

4 a fostnota primită de Katsikas din partea Gazetei după meciul de aseară

Lupu a vorbit și despre situația lui Mircea Rednic: "Mie îmi pare rău pentru Mircea, pentru că sunt conștient că își dorește mult sau și-a dorit extraordinar de mult să reușească. Da, într-adevăr, se anunță un sezon pierdut pentru Dinamo. Nu știu câtă răbdare va mai avea Mircea din vară să rămână, dacă va mai rămâne. Eu am spus-o și o repet: eu în Mircea Rednic antrenorul am foarte mare încredere!".

Citește și: 

DINAMO - CFR CLUJ 0-3 // NOTE GSP I-au îngropat din nou! 3 dinamoviști au fost penibili în dezastrul cu CFR  

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
709341066113803
Cristian Narcis Soare  •  06 Decembrie 2018, 09:09

Corect Mutu si Contra doi tradatori ,obraznici ,cu mult tupeu,bine la drogatul ala de Mutu nu ai asteptari ,chiar deloc ,doi indivizi care nu aveau ce sa caute la Dinamo,rusine sa le fie.

104459837173638
Dinu Stefan  •  05 Decembrie 2018, 16:47

LUPU un gigant printre caini ! a jucat la galati...a jucat la dimano...a jucat la rapid...a jucat la nationala ! peste tot a spus adevarul si pt asta merita felicitat si respectat ! sa ne traiesti danutze !

chris_bu67
chris_bu67  •  05 Decembrie 2018, 16:45

Plecarea lui May în Bulgaria a fost cea mai greșită mutare,nu se face asta în plin campionat dacă te respecți.Cât despre Nedelcearu,nu mai zic nimic,acuma jucați cu Katsikas et co.Rednic a dat dovadă că e dinamovist,s-a înhămat la o căruță fără roți .Obiectivul este salvarea de la retrogradare,să nu mai batem câmpii.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează